Stem op uw favoriete project bij de Intel Edison wedstrijd

5 januari 2016, 16:07
Stem op uw favoriete project bij de Intel Edison wedstrijd
Stem op uw favoriete project bij de Intel Edison wedstrijd
Onder het motto "What will you make?" hebben Elektor en Intel een wedstrijd georganiseerd waarbij de deelnemers een  project moeten ontwikkelen op basis van de Intel Edison. In totaal kwamen er 35 voorstellen voor projecten binnen, waarvan er tien door de jury werden geselecteerd. Deze deelnemers ontvingen een gratis Intel Edison kit voor Arduino met bijbehorend Elektor-boek (samen ter waarde van € 150) voor het realiseren van hun voorstel.

Inmiddels hebben 7 van de 10 deelnemers hun project binnen de gestelde termijn afgerond. De beschrijvingen, documentatie en video's bij deze projecten zijn nu op de speciale Edison Challenge webpagina beschikbaar en kunnen daar door iedereen worden bekeken en beoordeeld. Ga naar de aparte Edison Challenge webpagina en stem op uw favoriete project. U kunt stemmen tot 18 januari.

Dit zijn de prijzen die de deelnemers kunnen winnen:
Hoofdprijs:  € 1000 shop-tegoed bij een webshop naar keuze
2e prijs:      € 250 shop-tegoed bij een webshop naar keuze
3e prijs:      € 250 shop-tegoed bij een webshop naar keuze

De winnaar wordt bovendien ontvangen op het Elektor-kasteel, waar hij/zij een persoonlijke rondleiding krijgt en zijn/haar project nog een keer mag presenteren voor Elektor.TV.
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items