Nieuwe technologieën zorgen voor opwindende nieuwe Smart Industry-innovaties en Smart Home en Smart City-initiatieven. Intelligente gebouwen, innovatieve tools voor energiebeheer en connectiviteitsoplossingen van de volgende generatie zetten het industriële landschap op zijn kop. AVNET SILICA en STMicroelectronicsa staan voor industriële innovatie. Deze maand maakt u kans op het hier besproken STMicroelectronics-product en een extra prijs.

Wilt u meedoen? Lees hieronder over de STMicroelectronics STM32L4 + Discovery kit IoT-node en beantwoord vervolgens de bijbehorende vraag om kans te maken op de prijzen. Succes!

STM32L4 + Discovery Kit IoT Node

Met de STMicroelectronics B-L4S5I-IOT01A Discovery Kit for IoT Node kunt u innovatieve applicaties ontwikkelen die direct verbondenzijn met cloud-servers. De Discovery-kit maakt een grote verscheidenheid aan toepassingen mogelijk dankzij energiezuinige communicatie, multiway-detectie en de features van een Arm Cortex-M4 core gebaseerde STM32L4+ serie. Ondersteuning voor Arduino Uno V3- en Pmod-connectiviteit biedt talloze uitbreidingsmogelijkheden met een ruime keuze aan gespecialiseerde uitbreidingskaarten.

 
B-L4S5I-IOT01A Discovery kit for IoT node
B-L4S5I-IOT01A Discovery kit for IoT node

Doe mee aan de quiz

Welk STM32-product is te vinden op de nieuwe IoT Discovery-kit?

DOE NU MEE via onderstaand formulier.
 

STMicroelectronics Quiz: B-L4S5I-IOT01A Discovery kit for IoT node,

Prijzen

Als u het juiste antwoord weet, maakt u kans op een STMicroelectronics B-L4S5I-IOT01A Discovery Kit for IoT, een LEGO Technic bouwdoos of een tegoedbon voor de Elektor-store ter waarde van € 500. Succes!


 
LEGO Technic

Doe mee aan de STMicroelectronics-quiz

Werkt u momenteel aan een ontwerp?
Welk STM32-product serie is te vinden op de nieuwe IoT Discovery-kit?
Voornaam
Achternaam
E-mail
Bedrijfsnaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
 algemene voorwaarden
 privacybeleid
 Data Protection Policy