Elektor Team

TAPIR E-smog-snuffelaar

10 december 2013, 14:37
TAPIR E-smog-snuffelaar
TAPIR E-smog-snuffelaar

Maakt u zich zorgen over de toenemende mate van elektromagnetische vervuiling in uw omgeving? Tegenwoordig werkt een heleboel communicatie-apparatuur draadloos, zoals Wi-Fi, Bluetooth, Zigbee, radio- en TV-stations, draadloze en mobiele telefoons en nog veel meer dingen in huis. Over dit onderwerp zijn al heel wat discussies gevoerd en onderzoeken gehouden, maar nog steeds kan niemand een gefundeerd antwoord geven op de vraag of al die signalen in de lucht nu wel of niet schadelijk zijn voor mens en dier.

 

Maar je kunt beter het zekere voor het onzekere nemen en zelf controleren hoe erg de radio-vervuiling in je omgeving is. De TAPIR is daarvoor een eenvoudig maar doeltreffend hulpmiddel. Deze electrosmog-speurder geeft je twee extra zintuigen om storingen op te sporen die gewoonlijk niet te horen zijn. Daarnaast is TAPIR ook een vreselijk leuk project om te bouwen: De kit bevat alle benodigde onderdelen – zelfs de behuizing die op een ingenieuze manier is opgebouwd uit de print zelf.

 

De TAPIR is bij Elektor te koop als compleet bouwpakket. Dankzij sponsoring van de print door Beta Layout kunnen we dit bouwpakket aanbieden voor een zeer lage prijs van slechts € 14,95!

 

Bestel hier uw TAPIR:
www.elektor.nl/products/kits-modules/kits/120354-71-tapir.2187372.lynkx

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items