tbp stelt nieuwe gespecialiseerde medewerkers voor

11 juni 2019, 08:40
V.l.n.r. Justin Mouthaan, Dave Verheij, Joaquín Payá Sánchez en Manita Boeter
V.l.n.r. Justin Mouthaan, Dave Verheij, Joaquín Payá Sánchez en Manita Boeter
Dit is een artikel van tbp electronics waarin zij een aantal nieuwe medewerkers voorstellen.

Opdrachtgevers, partners, studenten, scholieren en andere belangstellenden zijn altijd welkom voor een rondleiding op onze productielocatie. Ook staan wij open voor een kennismaking met gemotiveerde mensen die onze business of perfection willen versterken. De groeiende vraag naar printed circuit board assemblies (pcba’s) en onze uitbreiding met een extra productielijn vragen om een groter team. We zijn dan ook blij met onze ruim vijfentwintig nieuwe gespecialiseerde medewerkers voor de afdelingen HRM, orderprocessing, planning, inkoop, kwaliteit en sales. Graag stellen wij enkelen van hen voor.
 
Justin Mouthaan (productieanalyse en kwaliteit)
Justin kun je wakker maken voor analyseren en verbeteren. “Na mijn hbo-opleiding Commerciële Economie kwam ik in de vakantiemarkt terecht: analyseren van de bezetting van vakantieparken en het uitwerken van marketingplannen om deze te vergroten. Ik ben heel breed geïnteresseerd. Om me verder te ontwikkelen schreef ik een sollicitatie naar tbp en werd al snel aangenomen. Als productieanalist is het mijn taak om incidenten en bijzondere trends te onderzoeken en structurele verbeteringen voor te stellen. Juist omdat ik geen technische achtergrond heb, kan ik met een helikopterview naar het proces kijken. Ik vraag veel en mijn technische kennis groeit met de dag. Het datawarehouse dat we aan het inrichten zijn voor het samenbrengen van digitale gegevens is ook een belangrijk hulpmiddel voor mijn hoofdtaak. Daarnaast ben ik kwaliteitsmedewerker. In mijn vrije tijd ga ik regelmatig met vrienden op stap en speel ik graag honkbal. Nu de verbouwing van ons huis is afgerond, pak ik dit weer op.”
 
Dave Verheij (sales)
Dave had bij een handelsbedrijf in technische componenten al kennisgemaakt met accountmanagement. Na zijn verhuizing naar Goeree-Overflakkee stuurde hij een open sollicitatie naar tbp. “De gesprekken die volgden gingen direct over een commerciële functie en ik werd aangenomen als accountmanager. In deze functie ben ik het algemene aanspreekpunt van bepaalde opdrachtgevers. Geen dag is gelijk! Het is erg leuk om intern en extern te communiceren en de opdrachtgever te ontzorgen. Ik heb het erg naar mijn zin bij tbp. Techniek is een heel interessant werkveld en het specialisme van tbp is het neusje van de zalm. Tijdens mijn hbo-opleiding Communicatie werkte ik in de horeca en leerde ik met iedereen contact te maken. Affiniteit met techniek heb ik altijd gehad, dus de combinatie met klantencontact is nog leuker. In mijn vrije tijd ga ik graag gamen, uit eten en af en toe wielrennen. Sinds kort hebben we een pup herdershond, heerlijk om daarmee op het eiland te wandelen.”
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items