Heb je projecten die je aan de hele wereld wilt laten zien? Ben je op zoek naar een innovatief en creatief platform om dit te doen? De website van Tech Master Event is dan een schot in de roos! Hij is ideaal voor liefhebbers van de technologiewereld die graag experimenteren en creëren.
 
Tech Master Event Platform

Ons team bedenkt voortdurend steeds meer interessante manieren om projecten in te dienen en daarom hebben we het Tech Master Event Tournament '24 in het leven geroepen. Dit is een geweldige kans voor iedereen die kampioen wil worden in de verschillende categorieën (bv. Education Master, Arduino Cloud Master of Renovation Master).

Mensen van over de hele wereld - uit Europa, Afrika, Azië en andere continenten - sturen hun projecten in! Maak je geen zorgen als je nog maar net begint. Het is de creativiteit die telt! De auteurs van de beste ideeën krijgen niet alleen geldprijzen, maar ook eeuwige roem en erkenning. Laat de wereld jouw genialiteit ontdekken, het is nu tijd voor jouw vijf minuten!

Tech Master Event is een project van het Poolse bedrijf Transfer Multisort Elektronik, een van 's werelds grootste leveranciers van elektrische en elektronische componenten, werkplaatsapparatuur en industriële automatisering.
Klaar voor de uitdaging? Neem een kijkje op techmasterevent.com en laat je fantasie en creativiteit de vrije loop - de kampioenstitels wachten op jou!

Meer info >>>

De tekst is opgesteld door Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.