Thomas Scherer

Tesla: Elon Musk werkt aan een geheim „masterplan“

20 juli 2016, 12:08
Sinds Steve Jobs niet meer onder ons is, is de CEO van Tesla de onbetwiste ster in de wereld van de techniek. Sinds bekend is geworden dat er een dodelijk ongeluk met een Tesla model S heeft plaatsgevonden horen we juist tamelijk slechte berichten en zelfs de koers van het aandeel Tesla is gekelderd. Maar nu heeft Elon Musk een cryptisch bericht over een „Top Secret Tesla Masterplan“ op Twitter geplaatst.
 
— elon musk (@elonmusk) 10 July 2016

In 2006 was er ook al een keer sprake van een supergeheim masterplan. Destijds ging het om de aankondiging, dat Tesla met een elektrisch aangedreven Model S en Tesla 3 zou komen. Dit keer is een Masterplan Part 2 aangekondigd. Natuurlijk is iedereen benieuwd wat dat zal inhouden.

Op dit moment loopt het niet zo lekker rondom de lieveling van de high tech-branche: onlangs was er veel kritiek over de offerte van meer dan 2,5 miljard dollar voor de financieel aangeslagen firma SolarCity, die door zijn neef geleid wordt. En niet alleen de twijfel over de betrouwbaarheid van de autopilot doet het bedrijf schade, maar ook de melding, dat de fabricage bij Tesla nog steeds niet wil opschieten, want dit jaar zullen maar 80.000 tot 90.000 auto’s kunnen worden afgeleverd.

We blijven dus nog even in spanning, want deze week moet het masterplan worden onthuld.
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items