Harry Baggen

Tijdelijk flinke ledenkorting op LTspice-boek

23 april 2014, 08:39
Tijdelijk flinke ledenkorting op LTspice-boek
Tijdelijk flinke ledenkorting op LTspice-boek

Elektor-leden ontvangen elke maand bij het tijdschrift een speciale aanbieding. Bij het zojuist verschenen meinummer is dat het Engelstalige boek "The LTspice IV Simulator". Bij bestelling van dit 744 pagina's dikke boek ontvangen Elektor-leden maar liefst 20% korting en ze betalen geen verzendkosten. Deze aanbieding is geldig t/m 16 mei, wacht dus niet te lang met bestellen!

LTspice IV is een van de meest robuuste en uitgebreide SPICE-simulatoren die momenteel beschikbaar zijn. En het bijzondere is dat het hier om een compleet gratis programma gaat! U kunt werken met een onbegrensd aantal knooppunten, componenten en simulaties.

Helaas is de beschikbare technische documentatie voor dit programma zeer summier, waardoor een groot aantal van de mogelijkheden van deze software onbenut blijft. Het Engelstalige boek "The LTspice IV Simulator" dat sinds kort verkrijgbaar is in de Elektor-shop, vormt de ultieme handleiding voor LTspice. Het beschrijft de werking van het programma, alle beschikbare commando's, de verschillende editors, de omgang met SPICE-modellen, het gebruik van niet-lineaire componenten en nog veel meer.

Bovendien is dit boek veel meer dan alleen een handleiding, want het biedt ook een groot aantal tips, methoden en voorbeelden. Alles is rijkelijk geïllustreerd met bijna vijfhonderd tekeningen, diagrammen en screenshots. Het boek is zodanig opgezet dat het geschikt is voor zowel beginners als ervaren SPICE-gebruikers. De omvang van "The LTspice IV Simulator" bedraagt maar liefst 744 pagina's!

Het boek "The LTspice IV Simulator" kost normaal € 49,- (plus verzendkosten)
Elektor-leden ontvangen tijdelijk 20% korting en betalen maar € 39,20. Bovendien betaalt u geen vezendkosten!

Meer info en bestellen

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items