Het aanbod van TME is uitgebreid met producten van het gewaardeerde merk HIROSE, een Japanse fabrikant van connectors. De producten van dit merk worden al meer dan 80 jaar zeer gewaardeerd door professionals en fabrikanten van uiteenlopende elektrische, elektronische en elektromechanische apparaten uit de hele wereld.

TME is officieel partner van HIROSE

 

Hirose is een populaire fabrikant van connectors die levert aan mondiale markten, waaronder de zware industrie, medische industrie, veiligheidsindustrie en auto-industrie. Hoge kwaliteit en innovatie zijn de sleutel tot het succes van Hirose als toonaangevende fabrikant van connectors. Producten van Hirose zijn in de eerste plaats de innovatieve, kleine connectors voor uitstekende connectiviteit. De meeste van deze connectors bevatten ingenieuze oplossingen die zijn ontwikkeld door de Japanse leverancier. Hiertoe behoren: vergrendelingsmechanismen, compacte stekkers en aansluitingen, maar ook de hoge betrouwbaarheid van de contacten - nauwkeurig uitgevoerd met duurzame, beproefde materialen.

Dit streven naar kwaliteit vindt u terug in alle Hirose producten. Hiertoe behoren: connectors kabel-plaatje, plaatje-plaatje, maar ook connectors voor communicatie, ronde connectors, FFC (FPC) connectors en coax-connectors. Dit zijn universele componenten die worden toegepast in verschillende takken van industrie, machineparken, telecommunicatiecentra, serverruimtes, industriële machines, auto's, verlichting en zelfs in consumentengoederen zoals radio- en televisieapparatuur, huishoudelijke apparaten en pc's. Tegelijkertijd is het vermeldenswaard dat Hirose voldoet aan internationale normen, waaronder ISO9001, ISO14001, IATF16949 en ISO/IEC17025. In onze catalogus vindt u ook professionele krimptangen van HIROSE – gereedschap dat zorgt voor goede werking en juiste montage van de artikelen van de fabrikant.

In onze catalogus vindt u vandaag al een ruime keus aan producten van Hirose die direct uit onze magazijnen leverbaar zijn.