STMicroelectronics is een mondiale fabrikant van halfgeleiders en die klanten innovaties biedt die een positieve invloed hebben op hun kwaliteit van leven. STMicroelectronics begrijpt de veranderingen die plaatsvinden in de elektronicawereld en neemt hier actief aan deel door innovatieve producten op de markt te brengen. Duizenden ST-ingenieurs werken dag-in-dag-uit aan het uitbreiden en verbeteren van het aanbod en de technologische portefeuille van het bedrijf die op dit moment bijna 20.000 patenten omvat. U kunt de producten van ST aantreffen in miljoenen dagelijkse apparaten en ze bedienen meer dan 200.000 klanten. Het doel van de innovaties van ST is het streven naar een duurzamere wereld op drie belangrijke gebieden: energieproductie en -beheer, communicatiesystemen en IoT en smart mobility, ofwel slimme mobiliteit. Door rekening te houden met duurzaamheidsbehoeften zijn de producten van ST niet alleen innovatief en slim ontworpen, maar ook solide uitgevoerd en getest op kwaliteit en veiligheid. De toegewijde houding van ST zorgt ervoor dat de producten zelfs aan de hoogste eisen van klanten voldoen.

TME tekent samenwerkingsovereenkomst met STMicroelectronics

We breiden onze samenwerking met STMicroelectronics uit om onze klanten toegang te bieden tot een breed scala aan producten, waaronder nieuwe oplossingen die nog maar pas de waardering van ingenieurs hebben gekregen. Het gaat om duizenden types geïntegreerde schakelingen, transistors en diodes. De samenwerkingsovereenkomst tussen TME en STMicroelectronics betekent betere toegang tot technische materialen die door de fabrikant worden aangeboden.

Dankzij deze samenwerking kunnen ST-producten terechtkomen bij klanten in de bijna 150 landen waar TME actief is. Meer dan 30 jaar ervaring, geautomatiseerde distributiecentra en ons kwaliteitsmanagementbeleid garanderen dat de delicate, op halfgeleiders gebaseerde producten snel en veilig onze klanten bereiken, en dat hun werking volledig overeenkomt met de door de fabrikant opgegeven parameters.

Deze tekst is opgesteld door Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.
https://www.tme.eu/nl/news/events/page/56116/nieuw-hoofdstuk-in-de-samenwerking-met-stmicroelectronics-een-grote-stap-in-de-ontwikkeling-van-het-aanbod-en-meer-mogelijkheden-voor-klanten/