Elektor nodigt u uit om deel te nemen aan een nieuw onderzoek genaamd "Decoding Engineer Preferences". Samen met branchedeskundigen van TREW Marketing streven we ernaar een diepgaand begrip te krijgen van hoe ingenieurs zoals uzelf, informatie verzamelen en gebruiken om weloverwogen aankoopbeslissingen te nemen. Uw input is van groot belang en zal volledig anoniem worden verwerkt. De resultaten worden verwerkt in een uitgebreid en professioneel rapport dat met alle deelnemers wordt gedeeld. 
 


We begrijpen dat uw tijd kostbaar is, daarom hebben we dit onderzoek zo snel en eenvoudig mogelijk gemaakt. Het kost slechts ongeveer 10 minuten van uw tijd.  

Door deel te nemen aan deze enquête profiteert u van verschillende voordelen:  

  • Ontvang het exclusieve rapport: U krijgt als een van de eersten toegang tot waardevolle inzichten binnen de branche. 
  • Maak het verschil: Uw input heeft directe invloed op de trends en voorkeuren binnen onze industrie.   
  • Spannende beloningen: Als blijk van waardering heeft Elektor fantastische prijzen beschikbaar gesteld. Bovendien ontvangt elke deelnemer een voucher ter waarde van € 5 voor de Elektor Store

We waarderen uw deelname enorm en zijn erg benieuwd naar wat engineers in 2023 drijft. Dit jaarlijkse rapport helpt ons om de trends in onze branche beter te begrijpen en om u nog beter van dienst te kunnen zijn.  

Mocht u nog vragen hebben over het onderzoek, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken uit naar uw waardevolle bijdrage.  

Trew onderzoek