TVH zoekt technische collega's

25 augustus 2016, 00:00

Zoek je een nieuwe uitdaging in de techniek? Kijk eens bij TVH!

 
TVH is een Belgisch familiebedrijf dat wereldwijd meer dan 4000 mensen te werk stelt. Daarmee is het ’s werelds grootste fabrikant-onafhankelijke leverancier van onderdelen voor heftrucks en industriële voertuigen. Veruit de belangrijkste activiteit is de verkoop van onderdelen en accessoires voor meer dan 250 merken elektrische voertuigen. Daarnaast is TVH sterk aanwezig op de verhuurmarkt van heftrucks en hoogwerkers. Het reviseren van elektronische rijregelingen, PCB’s, displays, joysticks en hoogfrequente laders gebeurt in het hoofdkwartier in Waregem door een team van 55 werknemers in een hypermoderne elektronische testruimte met een oppervlakte van 3500 m2. Voor deze afdeling heeft TVH de volgende vacatures:
 
  • Electronic Technician
Als Electronic Technician krijg je de uitdaging om zelfstandig verschillende PCB’s te analyseren en te herstellen. Naarmate je meer ervaring opdoet, kun je je takenpakket uitbreiden en jezelf verder ontplooien. Voor deze baan zoeken we iemand met inzicht in elektronische schakelingen, een gevoel voor foutzoeken en een vlotte praktische aanpak van problemen.
 
  • Electronics Quality Engineer
Als Electronics Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het mee helpen opstellen, onderhouden en opvolgen van het kwaliteitsplan voor het departement elektronica. Je detecteert kwaliteitsproblemen, adviseert over te nemen maatregelen en helpt mee deze te implementeren. Je adviseert en bepaalt mee de normen, methodes en procedures voor kwaliteitscontroles op samples. Je staat ook in voor het ontwikkelen van testen en uitvoeren van metingen en stelt technische rapporten op. Je geeft technische ondersteuning aan interne en externe klanten om problemen te helpen oplossen en retourzendingen te voorkomen.
 
  • Electronics Quality Technician
Als Quality Technician stel je testprocedures en normen op, test je de kwaliteit van de onderdelen en samples en bepaal je of deze aan de normen voldoen. Je analyseert de gemeten data en stelt hiervan professionele rapporten op. Zo sta je ook in voor het garanderen van de kwaliteit van de onderdelen.
 
  • Technical Support Engineer
Als Technical Support Engineer verleen je technische ondersteuning aan interne en externe klanten bij de installatie van elektronische onderdelen. Je bundelt, verwerkt en volgt binnenkomende technische aanvragen, opmerkingen en problemen op. Je brengt ook terugkerende problemen in kaart en schrijft hiervoor technische oplossingen uit. Voor deze job zoeken we iemand met een grote technische kennis en passie voor techniek.
 
  • .Net C# Developer
Als ervaren ontwikkelaar van .Net-applicaties werk je mee aan de ontwikkeling van software voor TVH’s klanten en applicaties voor intern gebruik. Je denkt mee over de opzet en de architectuur van de applicaties en ontwikkelt deze.
 
  • R&D-engineer
Als R&D-engineer krijg je de ruimte om door allerlei projecten jezelf volledig te ontplooien als ontwikkelaar van hardware (testsystemen, PCB’s en producten) en embedded software voor TVH’s testsystemen en PCB’s. Dit zijn dan vooral C/C++ applicaties in µC’s met ARM-technologie en embedded Linux-systemen.
 
  • Technical Buyer Electronics
Als Technical Buyer Electronics sta je in voor de aankoop van elektronische onderdelen. Je zoekt nieuwe leveranciers en onderhandelt om betere aankopen te realiseren. Je bouwt hierbij een diepgaande technische kennis op om klanten met technische vragen te kunnen ondersteunen.
 
Geïnteresseerd? Stuur je sollicitatie naar Elektor, t.a.v. Chantalle Reuling (chantalle.reuling@eimworld.com of Postbus 11, 6114ZG Susteren, Nederland).

Heb je kennis van elektronica en/of elektromechanica? Kijk dan voor nog meer vacatures op www.werkenbijtvh.be.
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items