311 Schakelingen is alweer het twaalfde boek uit de gerenommeerde 300-reeks van Elektor. Dat betekent ook dit keer weer een onuitputtelijke bron van inspiratie voor elke elektronicus, hobbyist of professional, en een boek dat in geen enkele boekenkast mag ontbreken!

 

311 Schakelingen bevat een ruime collectie schakelingen, ideeën, tips en trucs op alle denkbare terreinen van de elektronica: audio en video, hobby en modelbouw, hoogfrequenttechniek, huis en tuin, meten en testen, microprocessor, PC-hard- en software, voedingen en acculaders, en natuurlijk een rubriek 'diversen' voor alles wat niet in een van de andere rubrieken past. Het boek biedt complete oplossingen voor talloze problemen, of de aanzet voor eigen ontwikkelingen.

 

311 Schakelingen is samengesteld uit de Halfgeleidergidsen van 2009, 2010 en 2011. De Halfgeleidergids is het jaarlijkse dubbeldikke juli/augustusnummer van het maandblad Elektor. Het boek is dus voor een groot deel gebaseerd op inzendingen van lezers van Elektor, aangevuld met bijdragen uit het Elektor-lab.

 

Abonnees van het tijdschrift Elektor kunnen dit boek tot 11 november a.s. extra voordelig bestellen. Ze profiteren exclusief van € 5,- korting en betalen dus geen € 34,50 maar slechts € 29,50. Bovendien zijn de verzendkosten voor rekening van Elektor.

 

Nog een tip voor abonnees: Bestel 311 Schakelingen samen met eerder verschenen delen uit de reeks en betaal voor de gehele bestelling GEEN VERZENDKOSTEN. U bespaart zo minimaal € 6,50 extra!

 

Abonnees:
www.elektor.nl/products/books/electronics/nl-311-schakelingen-(abonnees).1969322.lynkx

Niet-abonnees:
www.elektor.nl/products/books/electronics/nl-311-schakelingen.1969321.lynkx