Elektor Team

Twee Elektor-cursussen voor autohobbyisten en -technici

10 december 2013, 14:36
Twee Elektor-cursussen voor autohobbyisten en -technici
Twee Elektor-cursussen voor autohobbyisten en -technici

Elektor organiseert binnenkort twee verschillende cursusen voor in autotechniek geïnteresseerde elektronici en autohobbyisten.

 

Moderne Microcontrollers (AT90CAN32) in de autotechniek
Deze cursus wordt op dinsdag 17 mei van 14.00 tot 21.00 te Eindhoven gehouden door Ep Gernaat.

De cursus behandelt de werking van de AT90CAN32, een moderne autocontroller van de firma ATMEL die standaard ook CAN-faciliteiten heeft, het programmeren van de controller met veel eenvoudige doch principiële autotechnische voorbeelden en het uitsturen van een CAN-bus bericht.
De cursus is bedoeld voor autotechnici met een voltooide niveau 4 opleiding of voor autotechnici die op dat niveau werkzaam zijn. Ook voor autodocenten en instructeurs die het onderwerp gaan behandelen is dit een interessante cursus. De cursus is hier echter niet primair voor bedoeld.

De deelnamekosten bedragen € 459,00 incl. BTW, cursusmateriaal, deelnamecertificaat, avondeten en het boekje AT90CAN Microprocessor van Atmel in de motorvoertuigentechniek.

 

Meer info en inschrijven:
www.elektor.nl/events/event-microcontrollers-in-de-autotechniek.1066099.lynkx

 

Sensoren in de Autotechniek
Deze cursus wordt op donderdag 26 mei 2011 van 13:00 tot 21:00 uur te Arnhem gehouden door Ing. Ino de Gijsel (HTS-Autotechniek)

Tijdens deze cursus gaan theorie en praktijk hand in hand. Er worden sensoren besproken die gebruikt worden in moderne motormanagement- en chassismanagement systemen. Na de uitgebreide theorie wordt aan de hand van praktische voorbeelden de invloed en werking  van sensoren voor motormanagementsystemen op een motorsimulatiebord, een motorproefstand en in een voertuig onderzocht.
De cursus is niet alleen bedoeld voor mensen met een elektrotechnische achtergrond die meer willen weten over de werking van hun voertuig, maar is ook bijzonder geschikt voor hobbyisten en technici die sleutelen aan (eigen) voertuigen en hun kennis willen verbreden of opfrissen. Voor de cursus is geen specifieke voorkennis op het gebied van verbrandingsmotoren vereist, maar basiskennis van elektrotechniek is wel nodig.

De deelnamekosten bedragen 399 Euro, incl. BTW, avondeten, cursusmateriaal en deelnamecertificaat. Elektorabonnees profiteren exclusief van 5% korting!

 

Meer info en inschrijven:
www.elektor.nl/events/event-sensoren-in-de-autotechniek-cursus.1687068.lynkx

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items