Als u een Mini PC zoekt die zowel goedkoop als ontzettend krachtig is, dan hoeft u niet meer verder te kijken.
 
De UDOO X86, live op Kickstarter, is zowel het meest krachtige Maker Board ooit als een Arduino 101-compatibel platform. Dit alles is verkrijgbaar voor de ongelooflijke startprijs van $ 89.

De ongeëvenaarde rekenkracht van de UDOO X86 zal u verbazen. Met een Intel Quad Core processor tot 2,56 GHz, een nieuwe achtste-generatie grafische processor en tot 8 GB RAM-geheugen - de UDOO X86 blijkt 10 keer krachtiger te zijn dan de Raspberry Pi 3, zelfs sneller dan de meeste netbooks op de markt en ook geschikt als PC-vervanger.

In termen van flexibiliteit is deze Mini PC uitzonderlijk: hij draait Linux, Windows of Android en kan vrijwel alles wat u wilt, er kunnen zelfs drie 4K monitors tegelijk worden aangestuurd. Opties zoals SATA, eMMC, M.2 SSD, MicroSD-kaartlezer en 3 USB 3.0 poorten geven u alle denkbare uitbreidingsmogelijkheden.
 
We mogen ook zeker niet vegeten om de 100% Arduino compatibiliteit te noemen! De UDOO X86 heeft een Arduino 101-compatibele microcontroller aan boord, met Bluetooth Low Energy en 6-assige bewegingssensoren. Hij is 100% compatibel met alle Arduino Uno shields, sensoren en actuatoren, en kan werken met de Arduino IDE.

Het aantal toepassingsmogelijkheden epassingen is adembenemend groot: van video-streaming (Netflix, Amazon Instant Video's enzovoort), 2D- en 3D-videogames tot professionele ontwikkel-platforms en grafische editors.

Het motto van het team achter UDOO X86 is “With UDOO there’s nothing you can’t do.”

De UDOO X86 is open-source, open-hardware en ondersteunt zowel 'multiboot' als 'boot from everywhere'.
 
De UDOO X86 heeft zijn streefbedrag van $100,000 in slechts 7 uur binnengehaald en zijn eerste 'stretch goal', die op $500,000 stond, is ook al overschreden. En het groeit nog steeds!


Meteen naar de Kickstarter campagne >>>