Ultra-compacte signaal-analyzer

12 september 2016, 11:09
Ultra-compacte signaal-analyzer
Ultra-compacte signaal-analyzer
Anritsu introduceert zijn nieuwe ultra-portable Site Master S331P als "de lichtste, kleinste, snelste en meest kostengunstige kabel- en antenne-analyzer die ooit is ontwikkeld". Met een zeer groot frequentiebereik en hoge prestaties in een uiterst compacte behuizing is de S331P uitermate geschikt voor mobiele operators, installateurs van netwerken en onderhoudstechnici.

Er zijn twee versies van de S331P beschikbaar, de ene met een bereik van 150 kHz tot 4 GHz en de andere van 150 kHz tot 6 GHz. Dankzij deze grote bandbreedte ondersteunt de S331P zowel communicatiebanden met lage frequenties als hogere frequentietoepassingen zoals LTE-U in het niet-gelicenseerde 5-GHz-spectrum. Met een sweep-snelheid van 500 µs/datapunt werkt de S331P bovendien zeer snel.De S331P wordt standaard geleverd met een N(m)-connector voor eenvoudige verbinding met N(f)-apparatuur.

De Site Master S331P wordt geleverd met een uitgebreid pakket aan software-applicaties, zoals de Line Sweep Tools (LST), Handheld Software tools (HHST), easyTest Tools and SkyBridge Tools cloud-gebaseerde trace- management-oplossing. De behuizing van de S331P is stof- en spatwaterdicht. Voeding en besturing geschieden via de USB-aansluiting vanuit een tablet of laptop, zodat geen aparte voeding nodig is.
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items