Ultrasnelle PCBA prototypes met myProto

23 april 2019, 07:45
Ultrasnelle PCBA prototypes met myProto
Ultrasnelle PCBA prototypes met myProto
myProto is hét platform voor engineers die snel een perfecte PCBA-proto nodig hebben. Door het my-Proto-platform te gebruiken gaat er weinig tijd in het project verloren. Levering kan al vanaf vijf werkdagen, het enige wat je hoeft te doen is het uploaden van je project. De kwaliteit wordt gegarandeerd door het analyseren van de productiedata bij binnenkomst en een visuele inspectie voor versturing.
 
myProto-platform voor standaard PCBA’s
Het myProto-platform is een zeer gebruiksvriendelijk online platform. Na registratie neemt het platform je stap voor stap mee door het proces. Na het definiëren van de pcb-parameters, upload je de Gerber Files en de Bom file. Het platform zoekt vervolgens bij alle aangesloten componentenpartners direct naar de beschikbaarheid en de prijs van de componenten. Binnen enkele minuten heb je een prijs voor jouw project. Het enige wat je nog hoeft te doen is het plaatsen van een order.
 
PCBA Proto Specials
Het online myProto-platform is geschikt voor standaard PCBA’s en processen. Maar als de PCBA-prototype afwijkende maten heeft of er speciale processen nodig zijn dan kan dit niet door het platform automatisch worden verwerkt. Maar dat betekent niet, dat we het niet kunnen. Integendeel! Neem contact op met myProto; een engineer bespreekt de behoeften (bijvoorbeeld die- of wire bonding) en er volgt een offerte op maat.
 
Proto’s met de kwaliteit van serieproductie
De PCBA-protoypes van myProto zijn van zeer hoge kwaliteit. Ons uitgangspunt is dat een proto van myProto niet te onderscheiden moet zijn van een serieproductie. Dit doen we door alle proto’s machinaal te bestukken. myProto beschikt over een state-of-the art SMD-productie lijn. Alleen traditionele THT-componenten worden handmatig geplaatst. Door het werken met barcodes is het hele proces traceable.

Meer weten? Klik hier!

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items