Clemens Valens

UniSwarm wint de hoofdprijs bij de Elektor Start-up Challenge in Parijs

26 september 2019, 15:20
UniSwarm wint de hoofdprijs bij de Elektor Start-up Challenge in Parijs
UniSwarm wint de hoofdprijs bij de Elektor Start-up Challenge in Parijs

Deze week vond de Elektor Start-up Challenge plaats tijdens het Forum de l'Electronique in Parijs (Frankrijk). Negen geselecteerde start-ups streden om de hoofdprijs, een marketingbudget van 20.000 euro en een wildcard voor de Fast Forward Award op de electronica-beurs 2020 in München (Duitsland).

Tijdens twee sessies van vijf minuten, verspreid over twee dagen, ontdekten de toeschouwers en natuurlijk de jury wat BioMarel, Hiventive, Hublex, Key Infuser, Kipsum, K-Lamar, Laser-Maker, Otonohm en UniSwarm (in alfabetische volgorde) te bieden hebben en waarom potentiële investeerders zo snel mogelijk contact met ze meoeten opnemen.

Op de derde dag van de show, na een lange nacht van verhitte discussies, maakte de jury de winnaars van de Elektor Start-up Challenge bekend:

Algemeen winnaar van de Elektor Start-up Challenge

UniSwarm - snel ontwikkelingssysteem voor robots

Runner up
BioMarel - technologie voor mensen met een handicap

Derde plaats
Hublex - lichtgewicht elektrische trolleys

 
elektor startup challenge paris 2019 UniSwarm
UniSwarm heeft de hoofdprijs gewonnen tijdens de Elektor Start-up Challenge 2019 in Parijs en een wildcard gekregen om deel te nemen aan de Fast Forward Award tijdens electronica 2020 in München (Duitsland).

De volgende Elektor start-up challenge, de Fast Forward Award 2019, zal tijdens de productronica beurs in München (Duitsland) plaatsvinden. Kom ons daar bezoeken!


 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items