Vacature Elektrotechnisch tekenaar bij Elektor

27 juni 2018, 16:20
 Vacature Elektrotechnisch tekenaar bij Elektor
Vacature Elektrotechnisch tekenaar bij Elektor
Ons team Media Productions zoekt een jong en veelzijdig talent. Illustraties, ontwerpen, animaties, filmpjes, lay-out voor online platforms, sites, lay-out voor digitale tijdschriften en voor gedrukte tijdschriften, (e)books; echt alles komt langs. En onze eigen foto- en videostudio’s gaan je gegarandeerd nog meer uitdaging en afwisseling bieden.

Je taken zijn onder meer:
  • Elektronica-schema’s tekenen met Eagle, blokschema’s, grafieken en alle technische illustraties die je in onze tijdschriften, boeken en online bij Elektor kunt vinden.
  • Het bewaken van de typische en herkenbare Elektor-tekenstijl.

Je komt te werken bij een klein, maar zeer internationaal georiënteerd bedrijf, dus meerdere talen spreken werkt in je voordeel. Ook is het mooi als je nieuwsgierig bent naar productfotografie.

​Wat je brengt: een bachelor degree in Elektronica of vergelijkbare opleiding, grafische affiniteit, meertaligheid en kunnen omgaan met deadlines.

Wat je krijgt: afwisselend werk bij de teams in Susteren (NL) en Aken (DE). Woon je niet in de buurt, dan is (gedeeltelijk) thuiswerken is ook mogelijk.
Je kunt kiezen uit een Nederlands of Duits contract, honorering en emolumenten zijn marktconform.

Ben jij het multitalent dat we zoeken voor deze full-time-job?
Meer info opvragen of je CV opsturen kan bij team-captain Patrick Wielders: patrick.wielders@elektor.com

Elektor ontwikkelt en verkoopt elektronica en publiceert ook ideeën voor homelabs, startups en scale-ups. Elektor is actief in meer dan 100 landen en communiceert in het Engels, Duits, Frans en Nederlands. Kijk even op www.elektor.nl en www.elektormagazine.nl voor een eerste indruk.
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items