Vacature Media Producer

21 december 2017, 00:00
Vacature Media Producer
Vacature Media Producer

Voor het team Media Productions zoekt Elektor een jong en veelzijdig talent. Illustraties, ontwerpen, animaties, filmpjes, lay-out voor online platforms, sites, lay-out voor digitale en gedrukte tijdschriften, (e)books; echt alles komt langs. En onze eigen foto- en videostudio’s gaan je gegarandeerd nog meer uitdaging en afwisseling bieden.

Je taken zijn onder meer:

● vormgeven, lay-out/DTP en drukwerk begeleiden
● illustreren, fotograferen, filmen/monteren

Je komt te werken bij een klein, maar zeer internationaal georiënteerd bedrijf, dus meerdere talen spreken werkt in je voordeel. Ook is het mooi als je nieuwsgierig bent naar techniek.

Ben jij het multitalent dat we zoeken voor deze full-time-job?

Meer info opvragen of je CV opsturen kan bij team-captain Patrick Wielders: p.wielders@elektor.com

Elektor ontwikkelt en verkoopt elektronica en publiceert ideeën voor homelabs, startups en scale-ups. Elektor is actief in meer dan 100 landen en communiceert in het Engels, Duits, Frans en Nederlands. Kijk even op www.elektor.com en www.elektormagazine.com voor een eerste indruk.

Wat je krijgt: afwisselend werk bij de teams in Susteren (NL) en Aken (DE), je kunt kiezen uit een Nederlands of Duits contract, honorering en emolumenten zijn marktconform.

Wat je brengt: een bachelor degree in Vormgeving – Visuele Communicatie  of vergelijkbare opleiding, affiniteit met techniek, meertaligheid en kunnen omgaan met deadlines.

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items