Van µC-ontwikkelplatform naar productie

30 januari 2016, 08:39
Van µC-ontwikkelplatform naar productie
Van µC-ontwikkelplatform naar productie
Verbeter uw time to market! U wilt uw product sneller op de markt zetten, de ontwikkelkosten verlagen en besparen op onderhoudskosten (cost of ownership)? U bent ervan overtuigd dat nieuwe technologieën gemakkelijker toegankelijk moeten zijn? En dat allemaal tegelijk? Doet u dan ’s nachts nog wel een oog dicht? Gelukkig zijn er bedrijven die gereedschappen proberen te ontwikkelen om uw leven wat gemakkelijker te maken.

Renesas Is zo’n bedrijf en hun Synergy tools zijn erop gericht het ontwikkelen van embedded systemen te versnellen. Dit platform combineert een uitgebreide software-bibliotheek ( SSP ) met een gratis, op Eclipse en GCC gebaseerd, ontwikkelomgeving (e² studio) en een familie van pen-compatibele ARM Cortex-M microcontrollers en ontwikkelkaarten. De Renesas S1-, S3-, S5- en S7-serie omvatten chips van de 32Mhz Cortex-M0+ tot en met de 240 MHz Cortex-M4. Het ontwerp van GUI’s wordt gemakkelijk gemaakt met GUIX-Studio. Onlangs is Synergy Software Package ( SSP ) versie 1.0.0 gereleaset en de S7G2 microcontrollers zijn nu klaar voor serieproductie.

Renesas biedt voor het Renesas Synergy Platform ook een DevCon Extension reeks van online events  aan voor belangstellenden.
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items