De mensen van KITT Projects, zijn de afgelopen maanden zeer druk geweest met het plaatsen van verschillende formaat LED schermen, voor Ngage Media, op diverse locaties door het land.  Het busplein in Eindhoven kreeg een nieuwe EyeCatcher. Op het busplein, trekt nu een gigantisch digitaal 10mm LED scherm de aandacht. Het scherm van 52m2 is opgebouwd uit hoogwaardige LEDs. Dankzij de hoogte, de grootte en de scherpte van het scherm, is deze te bewonderen, vanaf het gehele busplein. Kortom, onmogelijk te missen. Daarnaast, werd er onder andere in Veenendaal, een Indoor scherm met 3mm Black LED technologie geïnstalleerd. Eveneens, werd er een Indoor scherm geïnstalleerd, in het ALEXANDRIUM Shopping Center in Rotterdam, met dezelfde pixel pitch. Het winkelcentrum, telt 140 premium retail winkels en trekt wekelijks meer dan 150.000 bezoekers. Het digitale scherm biedt een uitgelezen kans om shoppers vlak voor het aankoopmoment te bereiken.
 
Ngage Media is de afgelopen tijd hard bezig geweest met het upgraden van haar bestaande netwerk. Na het Leidseplein in Amsterdam, heeft KITT Projects ook het 35m2 LED scherm aan het Westblaak Kruispunt in Rotterdam vervangen voor een gloednieuw scherm. Deze schermen zijn ge-upgrade naar een 6mm Outdoor variant waardoor de resoluties van beide schermen met sprongen omhoog gegaan zijn en dat is te zien! Daarnaast werd het Indoor LED scherm van Helmond ge-upgrade naar een 6mm Indoor variant.
 
Het KITT Projects team heeft het scherm van Hoog Catherijne genaamd “The Grand” verplaatst naar een nieuwe plek, dit scherm zal gedurende de voortdurende verbouwingen steeds mee verplaatsen naar nieuwe locaties. Ook Hilversum kende een uitbreiding van haar multifunctionele netwerk van LED schermen, met een nieuw 8mm outdoor scherm, op Hilversum Groest. Tot slot heeft KITT een 32 m2 groot Indoor LED scherm opgeleverd in Diemen. Onderstaande timelapse film geeft een goede indruk, van de diverse werkzaamheden, welke allemaal parallel aan de openingstijden van het winkelcentrum uitgevoerd zijn. Het ophangen en operationeel maken gebeurde in de nachtelijke uren. Voor Ngage Media is er door KITT Engineering een prachtig nieuw Intuïtief Interactief platform gecreëerd, waardoor alle schermen de interactie kunnen aangaan met het winkelende publiek.
 
Al met al heeft KITT Projects de afgelopen 6 jaar een goede reputatie opgebouwd met haar LED technologie voor de openbare ruimte. Meer dan 50 projecten, met LED schermen zijn opgeleverd, aan diverse klanten, en er is een uitgebreid sensor diagnostics platform met bijbehorende App ontwikkeld, met de hoogste standaarden. Wilt u meer weten, over onze LED technologieën en andere innovatieve elektronica oplossingen, neem dan gerust contact met ons op.