Volgende Elektor/element14 Webinar: Analog Circuit Design in LabVIEW

1 november 2015, 00:05
Elektor Academy en element14 kondigen hun laatste webinar van dit jaar aan. Op 19 November 2015 om 16:00 uur CEST gaat het educatieve webinar over het ontwerpen van analoge circuits in LabVIEW. De voertaal zal Engels zijn.

Dit webinar gaat in op het ontwerpen en testen van analoge circuits met behulp van het softwarepakket LabVIEW van National Instruments samen met een MyDAQ en een configureerbare opamp mini kit van Elektor. LabVIEW wordt gebruikt om het elektronische circuit te configureren, om de MyDAQ te besturen en om de meetresultaten grafisch weer te geven. We demonstreren hoe je LabVIEW en de MyDAQ moet instellen en vergelijken het systeem met een traditionele laboratorium-omgeving met oscilloscopen en signaalgeneratoren.

Roy Aarts, onze enthousiaste stagiaire en student Elektrotechniek aan de Zuyd University of Applied Sciences zal het webinar leiden. Roy is erg geïnteresseerd in het ontwerpen van analoge circuits en zal een frisse blik op elektronica geven.

Doe mee en win
Tijdens het webinar geven we een volledig (door Roy persoonlijk) opgebouwde Opamp Minikit voor de MyDAQ weg! Dus schrijf je in en doe mee op 19 November om 16:00 uur!

Klik hier om je te registreren
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items