Elektor Team

Vrije energie - tegen welke prijs?

10 december 2013, 14:36
Vrije energie - tegen welke prijs?
Vrije energie - tegen welke prijs?

Als er één onderwerp is dat het goed doet op internet is het wel ‘vrije energie’. Het lijkt op de grote zoektocht naar de heilige graal, talloze mensen experimenteren er vrolijk op los en plaatsen vervolgens schimmige filmpjes op Youtube. Elektor is zelf jaren geleden voor een artikel op zoek gegaan naar de zin en onzin van vrije energie. Tijdens het onderzoek hiernaar kwamen we in contact met Merhan Keshe en hij heeft als eerste werkende demo’s laten zien van zijn ontwikkelingen op het gebied van alternatieve - vrije - energie. Anders gezegd: de bij de demo's aanwezige technici van Elektor (met toch flink wat ervaring op het gebied van elektronica en energie) kunnen niet verklaren hoe zijn energieopwekking werkt.

 

In de loop der jaren heeft dhr. Keshe zijn ontdekkingen verder uitgewerkt en daarmee ook klaar gemaakt voor een groter publiek. Elektor is blij om hem de ruimte te geven om zijn ontdekkingen te presenteren in een speciale workshop tijdens ElektorLive!, zodat iedereen in staat is om zich hier zelf een mening over te vormen.

 

De workshop vindt plaats in de grote Theaterzaal in het Evoluon in Eindhoven en start om 14.00 uur. De toegang tot de workshop kost €30; daarmee hebt u ook gelijk toegang tot de ElektorLive! beurs. Studenten betalen op vertoon van hun studentenkaart slechts €15 (inclusief toegang tot de Live! beurs).

 

Inschrijven kan op:
http://www.elektormedia.com/elektorlive/inschrijven/vrije-energie
Studenten: http://www.elektormedia.com/elektorlive/inschrijven/vrije-energie-studenten

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items