Deze Wearable Wi-Fi-gadget is eigenlijk een ronde NodeMCU met de Silabs CP2101 USB-naar-serieel bridge en is vervangen door de goedkopere FT231XS van FTDI. Het bord heeft een poort voor een adresseerbare WS2812-type LED-string, ook wel bekend als NeoPixels.
 
De GPIO-poorten en voeding worden naar buiten gebracht op speciale pads met grote gaten die in een cirkel aan de rand van het ronde bord zijn geplaatst. Deze pads zijn bedoeld voor gebruik met geleidend garen, maar je kunt er natuurlijk ook draden aan solderen of krokodillenklemmen gebruiken.

De stroom voor het circuit wordt geleverd door de micro-USB-poort of door een externe 5 V-voeding aan te sluiten. Dit is handig bij het gebruik van lange LED-strings, omdat deze meer stroom vragen dan een normale USB-poort kan leveren. Een USB-powerbank met een hoge capaciteit is ook een optie.

De firmware was gemaakt met ESPHome  wat niet alleen een gemakkelijke programmering mogelijk maakt, maar ook een eenvoudige integratie in een domotica-controller zoals de Home Assistent
 

Vertaling: Hans Adams