Sluit je aan bij Elektor en Infineon voor een exclusieve webinar op donderdag 18 juli 2024 om 16:00 uur CEST. De experts van Infineon zullen ingaan op geavanceerde halfgeleidersystemen voor de commerciële voertuigen van morgen.

Reserveer je plek nu!

Nu de commerciële bouw- en landbouwsector aan hun elektrificatiereis zijn begonnen, heeft Infineon drie belangrijke toepassingen geïdentificeerd die deze revolutie zullen ondersteunen en aandrijven: omvormer, batterijbeheersysteem (BMS) en energieomzetting. Deze webinar zal benadrukken hoe de op halfgeleiders gebaseerde systeemoplossingen van Infineon technologische vooruitgang mogelijk maken en bijdragen aan de elektrificatie van commerciële voertuigen.

Tijdens de omvormersessie maak je kennis met Infineon’s ‘One Inverter, One Infineon’ oplossing, waarbij het complete productportfolio wordt aangeboden om een hogere aandrijflijnefficiëntie, functionele veiligheid en snelle marktintroductie te bereiken. Je krijgt ook een kort overzicht van de markttrends van eCAV-omvormers en hoe deze drijvende krachten worden weerspiegeld in de halfgeleiderindustrie.

In de batterijbeheersystemen sessie leer je over de belangrijkste energiemanagementuitdagingen voor eCAV-producenten en eigenaren. Je leert ook over de belangrijkste batterijfunctionaliteiten die het bereik en de veiligheid van de eCAV maximaliseren en de veroudering van de batterij en voertuiguitvaltijd verminderen.

Ten slotte zal de sessie over energieomzetting, inclusief de boordlader en hoogspannings-DCDC (OBC) de halfgeleideroplossingen benadrukken die een breed vermogensbereik, flexibele vermogenstopologieën en laadscenario's mogelijk maken.

Schrijf je in voor dit gratis webinar om meer te weten te komen over hoe Infineon je kan ondersteunen in deze elektrische reis!
 
Webinar: Empowering tomorrow's commercial vehicles with advanced semiconductor systems solutions
 

De sprekers


Baptiste Perier - Semiconductor Systems Solutions webinarBaptiste Perier
Trainee for Global Application Manager for chassis applications, at Infineon Technologies AG
Baptiste heeft een master in industriële techniek van INSA Lyon, Frankrijk. Hij kwam in december 2023 bij Infineon om de marketingcampagne voor commerciële voertuigen te ontwikkelen door de go-to-market acties te leiden en de strategie te definiëren.


Sijia Zhang - Semiconductor Systems Solutions webinarSijia Zhang
Global Application Manager voor hoogspannings tractie-omvormers voor commerciële voertuigen en personenauto's bij Infineon Technologies AG. Sijia heeft een bachelor van Shanghai Jiaotong University en haar master van de Technische Universität München, beide in communicatietechniek.


Mahmoud Ismail.jpgMahmoud Ismail
Global Application Director of Automotive Energy Management at Infineon Technologies AG
Dr. Ismail brengt meer dan tien jaar ervaring in de halfgeleiderindustrie mee, met een specifieke focus op het promoten van batterijoplossingen voor beheersystemen in verschillende toepassingen. Bovendien strekt zijn expertise zich uit tot automotive-grade hoogspannings thermisch beheer en brandstofcelmonitoringsystemen.

Daniel Makus.pngDaniel Makus
Global Application Manager for On-Board Charger and High Voltage DCDC at Infineon Technologies AG
Daniel begon zijn carrière bij Teradyne als design ontwerper en stapte daarna over naar marketing bij National als regionaal marketingmanager voor server-, telecommunicatie- en autoproducten. In 2010 trad Daniel toe tot het technische marketingteam van Infineon voor de Linear Voltage Regulators en klantspecifieke producten. Sinds enkele jaren bekleedt hij de rol van Application Manager voor OBC/DCDC en EV-laadtoepassingen. Daniel bezit meerdere patenten op het gebied van energie- en apparaattopologieën binnen Infineon.

Brian Tristam WilliamsBrian Tristam Williams
Elektor Editor en Webinar Moderator

Brian is een content creator met een passie voor computers en elektronica sinds hij op 10-jarige leeftijd een "microcomputer" kreeg. Op zijn 16e kocht hij zijn eerste Elektor Magazine en sindsdien beweegt hij zich in de elektronica- en computerwereld. In 2010 werkte hij voor het eerst voor Elektor en momenteel is hij Assistant Editor.

 
 
Mis deze informatieve webinar niet. Uiteraard heb je weer de mogelijkheid om je vragen aan de presentatoren te stellen tijdens de Q&A sessie aan het einde van het webinar. Zorg dat je je vandaag nog registreert!