Het jaar 2020 is tot nog toe wisselvallig en uitdagend geweest voor de elektronica-industrie. COVID-19, economische onzekerheid en wereldwijde handelsspanningen hebben talloze obstakels opgeworpen voor elektrotechnici en de bedrijven waarvoor ze werken. In de webinar van 13 augustus 2020, "Embedded Innovation in 2020 and Beyond", zullen Elektor-ingenieurs Clemens Valens en Stuart Cording met Eben Upton (mede-oprichter van de Raspberry Pi Foundation) en Ryan Cousins (CEO van krtkl) praten over de huidige stand van zaken in de elektronica-industrie en waar innovatie ons in de komende maanden naartoe zou kunnen leiden.
 
Webinar (Embedded Innovation in 2020 and Beyond) speakers
Eben Upton (Raspberry Pi), Ryan Cousins (krtkl), Clemens Valens (Elektor) en Stuart Cording (Elektor)
Eben Upton zal spreken over hoe de Raspberry Pi Foundation door de COVID-19-crisis navigeert, wat de Raspberry Pi voor de industrie kan betekenen en over innovaties die uit de RPi-community zijn voortgekomen. Ryan Cousins zal zijn inzichten in de hardware-scene van Silicon Valley delen en hij zal het hebben over de toekomst van herconfigureerbare hardware-oplossingen.

Tijdens de webinar kunnen de deelnemers vragen stellen aan de panelleden.

Aan het einde van de webinar zullen vier Raspberry Pi 4 Model B 8 GB en twee krtkl Snickerdoodles verloot worden onder de deelnemers!
 
 
  • 13 augustus 2020, om 16.00 CEST
  • Taal: English
Schrijf u nu in 
 


De Sprekers

Eben Upton - Raspberry Pi - Elektor WebinarEben Upton is een van de oprichters van de Raspberry Pi Foundation en de CEO van Raspberry Pi (Trading) Ltd. Hij heeft een BA, PhD en MBA van de Universiteit van Cambridge. Upton heeft functies bekleed bij bedrijven en organisaties als Broadcom, de University of Cambridge en Podfun.

Ryan Cousins - krtkl - Elektor WebinarRyan Cousins is medeoprichter en CEO van krtkl, Inc. in San Francisco. Hij studeerde af als werktuigbouwkundige aan de Universiteit van Californië, Los Angeles (UCLA). Cousins heeft gewerkt als mechatronica-ingenieur, verkoopmanager van medische apparatuur, vice-president van embedded systems engineering en doet vrijwilligerswerk als mentor voor ondernemende jongeren in Oakland. 

elektor webinarClemens Valens is technisch manager van Elektor Labs. Hij heeft een BSc in Elektronica en een MSc in Elektronica en Informatietechnologie. Valens is in 2008 bij Elektor begonnen als hoofdredacteur van Elektor Frankrijk, en hij heeft ook gewerkt als redacteur voor Elektor UK/US en ElektorMagazine.com. Momenteel produceert hij engineering tutorials en productreviews bij Elektor TV.

Stuart Cording - Elektor WebinarStuart Cording is een ingenieur en journalist met meer dan 25 jaar ervaring in de elektronica-industrie. Hij heeft functies bekleed bij National Semiconductor, Texas Instruments, Microchip Technology, Atmel, iSYSTEM en Publitek. Cording's recente artikelen verschijnen op ElektorMagazine.com en in Elektor Industry magazine.




Deelnemen aan "Embedded Innovation in 2020 and Beyond"

Deelname is gratis. Schrijf u nu in

Elektor HelpsElektor Helps 

Elektor presenteert het gratis webinar, "Electronics Innovation in 2020 and Beyond" en de Embedded Development editie van Elektor Industry magazine als onderdeel van het Elektor Helps initiatief. De COVID-19-gerelateerde crisis heeft uitdagingen gecreëerd voor ingenieurs en bedrijven in de elektronica-industrie. Onder het label "Elektor Helps" ondersteunt ons team de leden van de elektronicacommunity met gratis inhoud en educatieve mogelijkheden. Meer informatie...