Het gepatenteerde BluePrint-PCB van DownStream is een geautomatiseerde document authoring tool die exclusief is ontwikkeld voor het maken van PCB-documentatie. In een exclusief Elektor webinar op 20 december 2023 (om 16:00 uur) zal Mark Gallant uitleggen hoe de functies van BluePrint de implementatie van een goed reproduceerbaar documentatieproces vergemakkelijken.


In deze webinar laten we zien hoe BluePrint-PCB:

  • Reduceer het documentatieproces tot een fractie van de tijd die het normaal kost
  • Minder tijd betekent ook lagere kosten voor documentatie
  • Meer detail en nauwkeurigheid in de documentatie
  • Verkorten PCB-ontwerpcycli
  • Documentatietijd tot wel 60-80% verkorten
  • Productie-instructies verbeteren
  • Productie-inspectie vereenvoudigen

Mis het niet: reserveer je plaats nu! 
 
Webinar: Geautomatiseerde datagestuurde PCB-documentatie
 

De sprekers


Mark GallantMark Gallant
Mark Gallant is al meer dan 43 jaar betrokken bij PCB ontwerp en fabricage, eerst als PCB ontwerper met behulp van perkament en tape en later met behulp van de eerste EDA tools, waaronder Redac Maxi en Visula. Toen PADS-PCB werd geïntroduceerd, was Mark een van de eerste 100 gebruikers. In mei 2011 trad Mark in dienst bij DownStream Technologies. Hij is verantwoordelijk voor productmarketing en productdefinitie voor de producten van DownStream.Brian Tristam WilliamsBrian Tristam Williams
Brian Tristam Williams kocht zijn eerste Elektor Mag toen hij 16 was en sindsdien draait hij rond in ons ecosysteem. Vanaf 2010 begon hij met vertalen en redigeren voor Elektor. Momenteel is hij redacteur (Engels) voor Elektor Mag. Je kunt zijn Elektor-artikelen en nieuwsberichten lezen op www.elektormagazine.com/williams.

 

Mis deze informatieve sessie niet. Aan het einde van deze webinar krijg je de kans om vragen te stellen aan de presentatoren in een vraag- en antwoordsessie. Reserveer vandaag nog je plaats!


Vertaling: Hans Adams