Hebt u EMI-problemen op uw print en weet u niet hoe u die op kunt lossen? Met een beetje hulp van een expert kunt u dat! In het komende webinar “Hoe los ik EMI-problemen op PCB-niveau op?” leert u hoe een ontwerper EMI-problemen op de print kan aanpakken en voorkomen. Meld u nu aan

 
 
Webinar: How Do I Solve EMI Problems on the PCB Level?
 

Tijdens het webinar zal Lorandt Foelkel (Application Engineer, Würth Elektronik) de volgende belangrijke onderwerpen (en nog veel meer) behandelen:
 

  • EMC-vereisten;
  • EMI-ruisbronnen;
  • filterontwerp;
  • afgeschermd versus niet-afgeschermd;
  • aanbevelingen voor de PCB-layout.

Clemens Valens (technisch manager, Elektor Labs) zal het webinar leiden en Lorandt Foelkel assisteren bij het verzamelen en beantwoorden van vragen van de webinar-deelnemers.

Tijd en datum

 
  • 19 november 2020, 16:00 uur CET
  • voertaal: Engels
 
Lorandt Foelkel and Clemens Valens
Lorandt Foelkel (Würth) en Clemes Valens (Elektor)

De sprekers

Lorandt Foelkel is application engineer bij Würth Elektronik eiSos en richt zich op EMI/EMC en het ontwerp van schakelende voedingen (SMPS) voor industriële en automotive elektronica-toepassingen. Hij is de woordvoerder van het bedrijf voor EMC- en RF-elektronisch ontwerp. Sinds 2005 heeft Foelkel meer dan 700 seminars geleid voor ontwerpingenieurs die de EMC-problematiek op printniveau wilden begrijpen. Met meer dan 30 jaar ervaring in elektronisch ontwerp, waaronder 20 jaar in productbeheer voor passieve componenten bij Würth Elektronik eiSos, heeft Lorandt uitgebreide ervaring met EMC, filterontwerp en rendementsverbetering bij SMPS. Na zijn studie aan de Transsylvania University of Brașov in Kronstadt werkte hij negen jaar als servicetechnicus voor consumentenelektronica en vervolgens vier jaar als ontwerpingenieur voor explosieveilige ATEX-afstandsbedieningen.
 

Clemens Valens is de technisch manager van Elektor Labs. Hij heeft een BSc in elektronica en een MSc in elektronica en informatietechnologie. Clemens begon in 2008 bij Elektor als hoofdredacteur van Elektor Frankrijk, en hij heeft ook gewerkt als redacteur voor Elektor UK/US en ElektorMagazine.com. Momenteel produceert hij technische tutorials en productrecensies bij Elektor.tv. In recente video’s behandelde Clemens de volgende onderwerpen en meer: kunstmatige intelligentie, GitHub-essentials, domotica, aan de slag met KiCad EDA en verschillende informatieve productrecensies.
 

Aanmelden: “Hoe los ik EMI-problemen op PCB-niveau op?”

Bent u er klaar voor te leren hoe u EMI-problemen op PCB-niveau kunt oplossen? Maak van deze gelegenheid gebruik om te leren van deskundige ingenieurs, en benut de mogelijkheid hen uw vragen te stellen.

Meld u nu aan

 

Meer Elektor-webinars