Bij het aanbrengen van soldeerpasta heb je de keuze tussen digitale technieken, waarbij de grootte van de spuitmond de materiaalviscositeit, de doseersnelheid en de resolutie bepaalt, of niet-digitale technieken, waarbij de wijdte van de mesh de laagdikte en de resolutie bepaalt.
 
ioTech webinar
In een gratis webinar op 21 juni 2022 (16.00 uur) presenteren Hervé Javice, Ralph Birnbaum en Stéphane Etienne van ioTech een innovatieve laser-gebaseerde depositietechnologie die volledig contactloos is, en noch mesh, noch nozzle afhankelijk is. Ze laten gedetailleerde toepassingsvoorbeelden zien, die opvallende resoluties en productiviteit tonen. Je kunt het volume van elke afzonderlijke druppel regelen, wat je volledige flexibiliteit biedt in je ontwerp, en met een productiviteit die vergelijkbaar is met die van zeefdruk. Je kunt materialen met extreem hoge viscositeit drukken, ook je standaard printbare soldeerpasta, en zonder dat enige aanpassing nodig is.

Schrijf je nu in


De sprekers

janice-herve-ceo.jpgHervé Javice is mede-oprichter en CEO van ioTech Group Ltd. Hij was lid van de raad van bestuur en het investeringscomité van Atlas Capital en bestuurder bij Crédit Suisse. Hervé heeft een diploma van ESCP Business School Europe en een M.B.A van Harvard Business School.


ioTech Ralph Birnbaum (webinar presenter)Ralph Birnbaum is Directeur Bedrijfsontwikkeling bij ioTech Group Ltd. Hij heeft uitgebreide kennis van elektronica, 3D geprinte elektronica en de chemische industrie. Hij werkte eerder als onafhankelijk consultant, voor McKinsey en ontwikkelde ook algoritmen in de financiële diensten industrie voor Bloomberg, Ralph heeft een PhD in Nucleaire Techniek van het Imperial College (University of London) en is een MBA van INSEAD, Frankrijk.

ioTech Stephane Etienne (webinar presenter)Stéphane Etienne is Senior Advisor Strategic Accounts bij ioTech Group Ltd. Voor hij bij ioTech kwam, werkte Stéphane voor NORDSON. Hij heeft een Master of Business Administration (M.B.A.) van de FUQUA School of Business - Business to Business MKG van Duke University.

Mis deze informatieve webinar niet. Schrijf je vandaag nog in en denk alvast na over vragen die je de presentatoren zou willen stellen in de live vraag- en antwoordsessie. 
 

Over ioTech

ioTech was de winnaar van de eerste prijs bij de productronica Fast Forward Award 2021 start-up wedstrijd. Sinds begin 2016 ontwikkelen ze een unieke baanbrekende additieve fabricagetechnologie voor meerdere materialen, die bijna elk industrieel gecertificeerd materiaal met hoge resolutie en hoge snelheid kan verwerken. Voor het eerst kunnen fabrikanten hun standaard industriële materialen gebruiken, de depositie van elke afzonderlijke druppel regelen en ongeëvenaarde productierendementen bereiken. Op het gebied van de hedendaagse elektronica maakt de technologie van ioTech de productie mogelijk van momenteel onbereikbare ontwerpen en creëert ze een milieuvriendelijk alternatief voor veel traditionele fabricagemethoden.
 
logo-iotech.png


Vertaling: Hans Adams