Sluit op 2 November om 16.00 uur (Nederlandse tijd) aan bij Elektor en MIPI Alliance voor deze exclusieve webinar. De presentatie geeft een overzicht van de techniek achter de I3C interface en legt uit hoe deze ingezet kan worden om de volgende generatie elektronische componenten te verbinden.

Registreer nu

MIPI I3C® (en de openbare MIPI I3C Basic℠) is de definitie van een schaalbare, breed inzetbare, tweedraads communicatie bus voor het verbinden van randapparatuur aan microprocessors en microcontrollers. Bedoeld als opvolger van I2C brengt de nieuwe standaard een aantal innovatieve nieuwe features die voortbouwen op de eigenschappen van de bekende I2C, SPI en UART interfaces. Bijgevolg biedt MIPI I3C met hoge prestaties, laag energieverbruik en weinig aansluitingen een upgrade voor bestaande implementaties van genoemde interfaces en biedt daarmee een perfecte interface voor vele toepassing waaronder sensoraansturing, datacommunicatie, toegang tot secundair geheugen, “always-on” imaging, server systeembesturing, debug communicatie, touchscreen besturing en power management.

Het webinar geeft verder een overzicht van gerelateerde specificaties zoals de MIPI I3C Host Controller interface en andere beschikbare bronnen binnen het I3C ecosysteem die ontwikkelaars ondersteunen, zoals een I3C driver voor de Linux kernel, conformiteitstest omgevingen, application notes, veelgestelde vragen (FAQs), presentaties en whitepapers. Verder zullen de presentatoren informatie delen over deelname aan de MIPI I3C Werkgroepen en interoperabiliteitsbijeenkomsten events.

Mis dit webinar niet: verzeker u hier van deelname! 
 
Webinar: Introducing MIPI I3C – the Next-Generation Serial Communication Bus
 

De sprekers


Tim McKeeTim McKee
Tim is hardware ontwikkelaar met meer dan 10 jaar ervaring in de halfgeleiderindustrie. Momenteel is hij systeemarchitect bij Intel Corporation, waar hij werkt aan de ontwikkeling en implementatie van nieuwe industriestandaards. In 2020 is hij gekozen als voorzitter van de MIPI I3C Werkgroep waar hij een sectoroverschrijdende groep MIPI leden leidt die de MIPI I3C en I3C Basic interface specificatie definiëren en verder ontwikkelen .


Michele ScarlatellaMichele Scarlatella
Michele is al lange tijd betrokken bij de totstandkoming van de MIPI I3C specificatie. Momenteel is hij als IoT technisch consultant voor de MIPI Alliance. Daarvoor werkte hij 18 jaar bij STMicroelectronics in meerdere leidinggevende functies waaronder manager technologie en systeemarchitectuur in de Microcontroller & IC Divisie en manager in het centrale marketing team secure microcontrollers.


Eyuel-Zewdu-Teferi-STM-headshot_130.jpgEyuel Zewdu Teferi
Eyuel Zewdu werkt sinds 2016 bij STMicroelectronics en is momenteel senior hardware design engineer in ST's MEMS sensoren divisie. Hij is betrokken bij MIPI en JEDEC en is actief lid van de MIPI I3C werkgroep in zijn rol als voorzitter van de MIPI I3C Basic Ad-hoc Werkgroep.


Clemens ValensClemens Valens
Clemens is Technical Manager bij Elektor Labs. Hij heeft een Bachelor in Elektronica en een Master Elektronica en Informatietechnologie. Clemens maakt engineering tutorials en product reviews voor Elektor TV en is daarnaast verantwoordelijk voor de Elektor Labs community website.

Meer weten over I3C?

Mis dit webinar niet. Zoals gewoonlijk is er aan het eind van het webinar weer een Q&A sessie met gelegenheid om vragen te stellen aan de presentatoren. Schrijf u vandaag nog in!   
 
Webinar: Introducing MIPI I3C – the Next-Generation Serial Communication Bus