Doe mee met HMS Networks en Elektor voor een exclusief webinar op dinsdag 21 mei 2024 om 16:00 uur - Nu aanmelden!

Industriële automatiseringsapparaten communiceren doorgaans via protocollen zoals PROFINET, PROFIBUS, EtherNet/IP of EtherCAT. Deze zijn goed gedefinieerd, maar vereisen meestal speciale hardware en speciale interfacing, waardoor implementatie een complex en langdurig proces wordt.

Daarnaast wordt bij het ontwerpen en implementeren van industriële netwerken zelden rekening gehouden met ingebouwde beveiliging. IIoT introduceert nieuwe bedreigingen die verder gaan dan die van traditionele industriële netwerken. Om deze complexiteit aan te pakken zijn meerdere verdedigingslagen nodig, wat bijdraagt aan de duur en kosten van een project.

Neem deel aan ons live webinar waarin we laten zien hoe snel dergelijke communicatie kan worden opgezet en uitgevoerd met behulp van bewezen technieken, zoals Raspberry Pi als demonstratiemodel.

Reserveer vandaag nog uw plaats en kom meer te weten over:

  • Snelle implementatie: Bekijk een live, stapsgewijze demonstratie van hoe men snel industriële automatiseringscommunicatieprotocollen kan configureren met een Raspberry Pi als voorbeeld platform.
  • Toekomstbestendigheid: Krijg inzicht in opkomende communicatieverwachtingen zoals OPC UA en MQTT voor naadloze gegevensuitwisseling met IT-softwareoplossingen.
  • Prioriteit geven aan cyberbeveiliging: Leer meer over de veranderende regelgeving en bedreigingen voor OT op het gebied van cyberbeveiliging en de bouwstenen voor cyberbeveiliging die nodig zijn om uw apparaten te beschermen.
  • Kennis van Best Practices: Verwerf waardevol inzicht in Best Practices voor industriële automatiseringscommunicatie, waardoor een betrouwbare en efficiënte werking van het systeem wordt gegarandeerd.

Master Industrial Device Connectivity: PROFINET, EtherNet/IP, EtherCAT, and Cybersecurity (Webinar)

Meld u nu aan, indien u:
  • Aanzienlijk minder tijd wil besteden aan het toevoegen van ondersteuning van communicatieprotocollen
  • De efficiëntie van projecten met bewezen technieken wil verbeteren
  • Een uitgebreid begrip van de veranderende eisen op het gebied van cyberbeveiliging wil krijgen
  • Toekomstbestendige communicatiemogelijkheden wil integreren in bestaande projecten
  • Expertise op wil bouwen in Best Practices voor industriële automatiseringscommunicatie
 

De sprekers


ThierryBieber_HMS_small.jpgThierry Bieber

Met meer dan 20 jaar ervaring in industriële communicatie, machine-infrastructuurtoepassingen en betrokkenheid bij belangrijke standaardisatieorganisaties zoals PROFINET International, ODVA, VDMA en ZVEI, is Thierry een leidende kracht in het uitbreiden van het bereik van HMS binnen Industrial Automation. Zijn diepgaande kennis van industriestandaards positioneert hem als een betrouwbare adviseur voor HMS-klanten, waardoor hij op effectieve wijze de bedrijfsontwikkeling kan stimuleren voor de industriële communicatie- en IIoT-oplossingen van het bedrijf.Kurt-Van-Buul_DSC0467_web.jpgKurt van Buul
Met meer dan 25 jaar ervaring is Kurt een belangrijke speler in het aansturen van de toekomst van industriële automatisering. Hij is gespecialiseerd op dit gebied en heeft een bewezen trackrecord in het snel ontwerpen van embedded Industrial Ethernet nodes, pionieren met IIoT-on-a-chip producten en het leveren van maatwerkoplossingen voor OEM's. Door zijn werk stelt Kurt HMS-klanten in staat om Industry 4.0 en IIoT-connectiviteit te bereiken, waarmee hij zijn positie als leider in dit steeds veranderende landschap verstevigt.

Brian Tristam WilliamsBrian Tristam Williams
Brian kocht zijn eerste Elektor Magazine toen hij 16 was en is sindsdien altijd in de ban geweest van ons ecosysteem. Sinds 2010 vertaalt en redigeert hij voor Elektor. Momenteel is hij redacteur (Engels) voor Elektor Mag. U kunt zijn Elektor-artikelen en nieuwsberichten lezen op www.elektormagazine.com/williams.


Leer meer over PROFINET, EtherNet/IP, EtherCAT en cybersecurity

Mis dit informatieve webinar niet: meld u vandaag nog aan! Het webinar zal ook een vraag- en antwoordsessie bevatten, zodat u de mogelijkheid heeft om direct in contact te treden met de experts van HMS Networks.
 
Say Goodbye to Protocol Stacks, Say Hello to ‘Ready-to-use' Industrial Communications Modules