Met de MAX78000FTHR van Maxim Integrated, kan men snel energiezuinige toepassingen voor kunstmatige intelligentie (AI) ontwikkelen. Wil je meer weten over de MAX78000FTHR? Het webinar van 30 maart 2021, "MAX78000FTHR - A platform for innovation", behandelt de functies, mogelijkheden, prestaties van de MAX78000FTHR en wat er nodig is om te beginnen met het platform.

De extreme efficiëntie van de MAX78000 bij het uitvoeren van convolutionele neurale netwerkberekeningen (CNN) zorgt ervoor dat de MAX78000FTHR een ideaal platform is voor het ontwikkelen van een compacte toepassing die kan zien, horen en intelligent kan handelen. Inferentie-energie is tot een minimum teruggebracht, en slimme apparaten kunnen nu gedurende langere perioden op kleine batterijen werken. Ontwikkelaars met een MAX78000FTHR kunnen meteen aan een project beginnen omdat verschillende voorbeelddatasets, modellen, applicatiecode en een complete set met tools beschikbaar zijn.
 
Register for the webinar

Tiid en datum
  • 30 maart 2021 om 16.00 CEST
  • Taal: Engels
     

De Sprekers

Brian Rush (Maxim Integrated)
Brian Rush is een Senior Principle Member van de technische staf van de Micros, Security en Software Business Unit bij Maxim Integrated. Hij draagt ​​bij aan technische marketing en klantbetrokkenheid voor de AI-productlijn bij Maxim Integrated, en is de AI-ecosysteem specialist, leidinggevend aan partnerontwikkeling en samenwerking met universiteiten. Eerdere taken omvatten marktverkenning en technologiebeoordeling voor de CTO, evenals IC-ontwerp, hardwaretoepassingen en productdefinitie in battery management, power management en enterprise opslagmethoden.

Clemens Valens is de technisch manager van Elektor Labs. Hij heeft een BSc in elektronica en een MSc in elektronica en informatietechnologie. Valens begon in 2008 bij Elektor als hoofdredacteur van Elektor Frankrijk, en hij werkte ook als redacteur voor Elektor UK / US en ElektorMagazine.com. Hij maakt momenteel technische tutorials en productrecensies bij Elektor.tv. In recente video's behandelde Clemens de volgende onderwerpen en meer: ​​optimalisaties van de Arduino-compiler, GitHub-essentials, domotica, aan de slag met KiCad EDA en verschillende informatieve productrecensies.

Registreer om meer te weten te komen over de MAX78000FTHR

Mis dit informatieve webinar over het MAX78000 Feather-bord niet. Registreer nu en probeer alvast na te denken over vragen die je de presentatoren wilt stellen in de live Q&A-sessie!

MAX78000 AI Design Contest

Heb je een idee voor een innovatieve toepassing van kunstmatige intelligentie?

Sluit je aan bij de MAX78000 AI Design Contest (mogelijk gemaakt door Elektor)Mis deze geweldige kans niet om Maxim's ultra-low-power MAX78000-microcontroller toe te passen in een nieuwe applicatie en vervolgens te concurreren met andere ingenieurs en hobbyisten.

Vertaling: Hans Adams