Neem op 12 Oktober 2023 om 16:00 (Nederlandse zomertijd) deel aan ons webinar dat de geheimen van Bluetooth Low Energy (BLE) apparatuur onthult door reverse engineering. Door deel te nemen aan "Reverse Engineering Bluetooth Low Energy (BLE) apparatuur", leer je van ontwikkelaar Koen Vervloesem over BLE technologie en verkrijg je praktische inzichten in deze vorm van communicatie. Registreer nu!
 
Webinar: Reverse engineering Bluetooth Low Energy (BLE) devices
Free webinar. Registreer nu!

Reverse Engineering Bluetooth Low Energy (BLE) Apparatuur

Of je nu professioneel ontwerper, ontwikkelaar, knutselaar of student bent, dit webinar biedt een unieke gelegenheid om de fijne kneepjes van BLE communicatie en reverse engineering technieken te leren van Vervloesem. Hij zal de volgende onderwerpen behandelen:
  • Investigating Device Characteristics: Begin de ontdekkingsreis met het onderzoeken van de karakteristieken van BLE apparaten. Leer over de architectuur en de protocollen en hoe ze met andere apparaten communiceren.
  • Sniffing BLE Traffic: Ontdek de kracht van data analyse bij het opvangen en interpreteren van BLE verkeer tussen je mobiele telefoon of tablet en een ander BLE-apparaat. Ontdek verborgen interacties en data uitwisseling.
  • Decompiling Mobile Apps: Onderzoek de wereld van mobiele apps die BLE gebruiken. Leer hoe deze apps gedisassembleerd kunnen worden, ontdek hun werking en decodeer de BLE commando’s die ze versturen.
  • Unveiling BLE Commands: Duik diep in het hart van reverse engineering terwijl je ondertussen BLE instructies ontrafelt. 
  • Hands-On Experience: Verkrijg praktische inzichten door demonstraties en interactieve oefeningen. Stel je nieuw verworven kennis op de proef als je in de schoenen van een reverse engineer stapt.

Webinar Cadeau

Vijf deelnemers aan het webinar hebben het geluk een exemplaar van Koen Vervloesem's boek, Develop Your Own Bluetooth Low Energy Applications (Elektor 2022) te winnen. Het boek geeft waardevolle inzichten, technieken en praktische kennis over Bluetooth Low Energy communicatie en reverse engineering daarvan.
 
Develop your own Bluetooth Low Energy Applications
K. Vervloesem, Develop your own Bluetooth Low Energy Applications (Elektor 2022)
Mis deze kans niet om samen te werken met een ervaren expert, maak kans op een praktisch boek en verdiep je kennis van BLE technologie en reverse engineering. Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van BLE communicatie!

Inschrijven
Schrijf u in voor tag alert e-mails over BLE !

Over Koen Vervloesem

Koen Vervloesem heeft meer dan twintig jaar over Linux, open-source software, beveiliging, huisautomatisering, kunstmatige intelligentie (AI), programmeren en het Internet of Things (IoT) geschreven. Daarnaast deelt hij zijn kennis door het geven van Linux en Python trainingen aan studenten die een Associate degree opleiding Internet of Things volgen.