Elektor Team

Weer 2 geweldige aanbiedingen in de Elektor OUTLET!

10 december 2013, 14:36
Weer 2 geweldige aanbiedingen in de Elektor OUTLET!
Weer 2 geweldige aanbiedingen in de Elektor OUTLET!

Ook deze week hebben we weer twee speciale aanbiedingen in de Elektor OUTLET:

 

Het naslagwerk "Fundamental Amplifier Techniques" (Engelstalige versie)
Bij de totstandkoming van deze uitgave heeft de auteur veel historische radioboeken bestudeerd en talloze metingen en berekeningen verricht. Hierdoor is veel kennis over elektronenbuizen-elektronica die verloren dreigde te gaan, vastgelegd in dit boek (meer dan 800 pagina's!).
Na de inleiding volgt een hoofdstuk over de grondbeginselen van elektronenemissie. Daarna worden diode, triode, tetrode en penthode behandeld. Ook wordt er gekeken naar de grenzen van audiofrequenties en uitgelegd hoe het zit met nietlineaire vervorming en ruis. Als laatste worden ook tegenkoppeling en het bouwen van elektronenbuizen-versterkers behandeld. Veel theorie wordt getoetst aan de praktijk en ontwerpmethodieken geven de lezer een kapstok om zelf aan de slag te gaan als ontwerper en bouwer van elektronenbuizenversterkers.
Alleen deze week met € 10 korting (van € 75 voor € 65)

Haast u, er zijn slechts 50 exemplaren beschikbaar!

 

Tutorial kit Microcontroller
Deze experimenteerkit biedt een eenvoudige introductie in de wereld van de microcontrollers. De kit bestaat uit een AVR-board met een ATmega88 microcontroller, 17 losse componenten, een 220 pagina's dik handboek en een CD-ROM met software. Het board is voorzien van een USB-aansluiting voor een eenvoudige verbinding met een PC. Voor het programmeren van de controller wordt de overzichtelijke programmeeromgeving Bascom gebruikt. Met deze kit zijn meer dan 100 verschillende experimenten mogelijk. De bijgeleverde documentatie en software is in het Engels!

Speciale Outlet-prijs voor deze week: € 74,95

 

Deze aanbiedingen zijn geldig tot donderdag 10 november 2011, 12.00 uur.

 

Elektor OUTLET VISIT-or-MISS-IT!

 

Bestel nu en ontvang bovendien een gratis geschenk.

 

http://outlet.elektor.com/home.html

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items