Wereldwijde Start-up Competitie: Doe mee aan productronica Fast Forward

31 juli 2019, 08:05
Wereldwijde Start-up Competitie: Doe mee aan productronica Fast Forward
Wereldwijde Start-up Competitie: Doe mee aan productronica Fast Forward
Na twee succesvolle edities op de ’s werelds grootste vakbeurs in München, electronica, presenteren Messe München en Elektor met trots de nieuwste editie van hun Globel Startup Event: productronica Fast Forward – the start-up platform powered by Elektor! productronica Fast Forward biedt deelnemers de kans om hun start-up te presenteren aan meer dan 250.000 Elektor community members en aan de 45.000 verwachte bezoekers op productronica 2019 in München (12-15 november 2019).

Klik hier om deel te nemen

Een nieuw product op de markt brengen is niet gemakkelijk. Daar is meer voor nodig dan een geweldig ontwerp. Daar is kapitaal voor nodig, en partners. U moet uw potentiële klanten zien te vinden en een marketingplan uitvoeren. productronica Fast Forward, the start-up platform powered by Elektor geeft u de kans uw innovatie te presenteren aan de wereldwijde elektronica-community. Als u zich weet te kwalificeren, krijgt u de mogelijkheid om:
  • Uw start-up te presenteren op productronica 2019 in München
  • Te strijden tegen andere finalisten voor een marketingcampagne bij Elektor
  • Potentiële partners, investeerders en klanten te vinden uit de hele wereld
  • Uw start-up te tonen aan de 250.000 lezers van Elektor
 
De Prijzen
Alle inzendingen worden gecontroleerd en beoordeeld door de jury. De deelnemers met de beste inzendingen worden uitgenodigd om hun start-up te presenteren op productronica 2019 voor een kans om internationale erkenning te krijgen en marketing van Elektor ter waarde van duizenden Euro’s te winnen.  
  • Eerste Prijs: een marketingpakket t.w.v. € 25.000 van Elektor International Media, inclusief een stand op productronica 2021  
  • Tweede Prijs: een marketingpakket t.w.v. € 15.000 van Elektor International Media
  • Derde Prijs: een marketingpakket t.w.v. € 5.000 van Elektor International Media

Schrijf nu in voor productronica Fast Forward 2019
Deelnemen aan productronica Fast Forward – the start-up platform powered by Elektor is eenvoudig. Vul dit formulier in voor 1 oktober a.s. en laat onze jury ook uw inzending beoordelen. Vergeet niet de algemene voorwaarden ook even door te lezen.
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items