Weinig IoT-organisaties hebben de tijd of de vaardigheden om de variaties en diepgaande details van het wereldwijde certificeringslandschap te begrijpen, maar de taak kan niet worden genegeerd. Organisaties moeten daarom investeren in het opbouwen van certificeringskennis, samenwerken met certificeringsagenten die de uitdagingen namens hen kunnen aanpakken of proberen de certificeringslast te verminderen door vooraf gecertificeerde componenten te selecteren die de volledige apparaatcertificering in sommige markten kunnen versnellen.

Welke aanpak u kiest, hangt sterk af van de markten die u wilt betreden, de technologie die u gebruikt en de omvang van uw bedrijf. Quectel heeft onlangs een nieuwe (Engelstalige) whitepaper gepubliceerd om de beslissing gemakkelijker te maken.

De paper, getiteld: 'How to accelerate, simplify and optimize IoT device certification' beschrijft veelgemaakte fouten van organisaties en hoe deze te vermijden. Het bespreekt de relatieve voordelen van elke aanpak en laat zien hoe u in zes tot acht weken een certificering kunt behalen.

Download de whitepaper nu door onderstaand formulier in te vullen.

Let op: Na het klikken op de knop ‘Submit’ verschijnt de downloadlink meteen op uw scherm.

First Name
Last Name
Email
Company
Job title
Country
Industry
Sub Industry
Area of interest
Consent Policy