Win een RFID-starterkit voor Arduino en bijbehorend boek

13 december 2017, 15:15
Nog geen Elektor E-zine lezer? Meld u dan vandaag nog aan!
Nog geen Elektor E-zine lezer? Meld u dan vandaag nog aan!
Ook deze week maken Elektor E-zine lezers weer automatisch kans op een mooie prijs. We verloten dit keer een RFID-starterkit voor Arduino met het bijbehorende boek Home automation projects with Arduino t.w.v. in totaal € 82,90.
 
In dit (Engelstalige) boek worden meer dan 30 projecten met alle in de starterkit beschikbare modules gepresenteerd en gedetailleerd besproken. De bijbehorende sketches en programma’s worden nauwkeurig uitgelegd, zodat u bij het doorwerken van het boek altijd weer iets kunt leren. En daarna staat niets u meer in de weg om ook eigen apparaten en systemen te gaan ontwikkelen!
 
Als u de Elektor E-zine al ontvangt, hoeft u helemaal niets te doen om kans te maken op dit fraaie pakket. Een vriend of collega tippen mag natuurlijk wel. Graag zelfs! Hij of zij moet zich dan wel nog even hier aanmelden voor onze gratis nieuwsbrief om de gelukkige winnaar te kunnen worden. Iedereen die zich aanmeldt, krijgt sowieso een gratis E-book t.w.v. € 25 met inspirerende Elektor content.
 
De winnaar van het RFID/Arduino pakket maken we bekend in E-zine #258 op vrijdag 22 december a.s.
 
Winnaar week 49 (4-10 december)
Prijs: NuMaker Brick Board t.w.v. € 99,95
Gewonnen door: Brian Hughes (Crumlin, Noord-Ierland)
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items