Zoals u waarschijnlijk weet, verloot Elektor van tijd tot tijd mooie prijzen onder de lezers van de gratis wekelijkse digitale nieuwsbrief. De Elektor E-zine verschijnt elke vrijdag en staat vol met tips, trends, video's, projecten, wetenswaardigheden en natuurlijk het laatste nieuws uit de elektronicawereld.
 
Aanmelden voor de Elektor E-zine kan hier
 
De populaire Anet A6 3D-printer heeft zijn weg naar vele homelabs gevonden. Maar ook Sven P. uit Berlijn (volledige naam bekend bij de redactie) heeft inmiddels een exemplaar ontvangen. Gratis en voor niets! Hij is namelijk de E-zine lezer die deze uitermate populaire 3D-printer t.w.v. € 299 heeft gewonnen!
 
Nog meer goed nieuws. In dit geval voor Frank Eisenwiener uit Coburg. Hij was een van de ruim 32.000 bezoekers van embedded world in Nürnberg. Frank bracht ook een bezoekje aan de Elektor stand en deed mee aan een speciale loterij. Iedereen die zijn gegevens achterliet, maakte namelijk kans op een Andonstar HDMI/AV-microscoop t.w.v. € 299,95. En Frank is dus de gelukkige.
 
Elektor feliciteert beide winnaars en wenst hen veel plezier met hun prijs. Wilt ook u kans maken op mooie prijzen? Schrijf dan vandaag nog in voor de Elektor E-zine!