Na de start van de WIZNet "Connect the Magic" wedstrijd (http://circuitcellar.com/wiznet2014/) op 3 maart j.l. begonnen elektronica-ingenieurs en hobbyisten over de hele wereld gratis WIZnet WIZ550io Ethernet-controller-modules aan te vragen. De vraag was zo groot dat we al op 11 maart door de complete voorraad aan beschikbare modules voor deze wedstrijd heen waren.

Hoewel er geen gratis modules meer beschikbaar zijn, kan iedereen die in het bezit is van een WIZ550io Ethernet-module of W5500-chip deelnemen aan deze wedstrijd. U kunt natuurlijk altijd zelf modules of componenten kopen op shop.wiznet.eu.

De WIZ550io is een auto-configureerbare Ethernet-controller-module die een W5500 (TCP/IP-hardwired chip en PHY), transformator en RJ45-connector bevat. De module heeft een uniek embedded MAC-adres en automatische netwerkconfiguratie-mogelijkheden. De W5500-chip is dat een hardwired TCP/IP-embedded Ethernet-controller waarmee eenvoudig een Internet-verbinding voor embedded systemen met behulp van een Serial Peripheral Interface (SPI) gerealiseerd kan worden.

Uw uitdaging bij deze wedstrijd is:
Implementeer een WIZ550io Ethernet-module of W5500-chip in een innovatief elektronica-ontwerp en maak kans op een van de prijzen met een totale waarde van $15.000. De deadline van het insturen van uw project is 3 augustus 2014.
Bezoek http://circuitcellar.com/wiznet2014/ voor meer informatie over deze wedstrijd.