Elektor Business Magazine (EBM) heeft als doel een levendige interactie tot stand te brengen tussen de elektronica-industrie en onderzoeksinstituten enerzijds en ambitieuze hardware- en softwareontwikkelaars in thuislabs, startups en spin-offs anderzijds. Het magazine zorgt voor solide ondersteuning op een boeiende reis naar high-tech inspiratie.

Deze 36 pagina’s dikke Engelstalige uitgave is voor de gelegenheid door iedereen gratis te downloaden. Het thema van dit Elektor Business Magazine is “IoT and Industry 4.0”. Daarnaast is er in deze speciale uitgave ook aandacht voor de beurs World of Technology & Science 2016.

De WoTS 2016 vindt plaats van 4 t/m 7 oktober in de Jaarbeurs Utrecht. Het is de grootste Industriële beurs van de Benelux. Naast laboratory, automation en motion & drives is er een aparte elektronicawereld. Hal 9 is geheel gevuld met elektronicabedrijven. Ook Elektor zal met een eigen stand aanwezig zijn op de WoTS.

Gratis beursbezoek
Elektor biedt u een gratis toegangsbewijs voor de WoTS 2016 aan. Daartoe hoeft u alleen maar onderstaande relatiecode te gebruiken. Ga naar de website www.wots.nl, klik op registreren en gebruik onze relatiecode:
 
WOTS1102