Zeer vlakke micro-luidsprekers

18 april 2016, 10:45
Zeer vlakke micro-luidsprekers
Zeer vlakke micro-luidsprekers
Het Amerikaanse bedrijf CUI Inc. heeft een nieuwe serie compacte low-profile micro-luidsprekers voorgesteld, met behuizingen die slechts 13 x 13 mm groot zijn. De nieuwe CDS-serie heeft een hoogte vanaf 3 mm, is verkrijgbaar voor diverse vermogens van 0,3 W tot 6 W en kan worden geleverd met een impedantie van 4 of 8 Ohm.

De nieuwe micro-luidsprekers zijn verkrijgbaar in een vierkant, een rechthoekig en een ovalen frame. Daarnaast zijn er verschillende soorten montagemogelijkheden, zoals aansluitdraden, soldeer-pads/oogjes en veerklemmen. Er zijn ook twee SMT-versies beschikbaar voor gebruik in schakelingen die geproduceerd worden met reflow-solderen bij grote serie-producties. De geluidsdrukniveaus die deze luidsprekers kunnen leveren, liggen tussen 86 en 102 dB op een afstand van 0,1 meter. Alle typen zijn RoHS-compliant.

De micro-luidsprekers zijn onder meer geschikt voor consumentenelektronica, industriële automatisering, draagbare en stationaire medische apparatuur, veiligheids- en beveiligingsapparatuur, en nog veel meer.
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items