Doe mee met HMS Networks en Elektor voor een exclusief webinar op 11 oktober 2023 (10.00 uur)

Embedded ontwerpers krijgen steeds vaker te maken met de implementatie van een reeks industriële netwerken, zoals PROFINET, EtherCAT of Ethernet/IP, die allemaal verschillende formaten, functies en stacks hebben. Aanvullende cloudcommunicatie, zoals IoT, MQTT en de bijbehorende cyberbeveiliging vermenigvuldigen de hoeveelheid benodigde stacks, elektronica en resources.

Deze webinar gaat over het implementeren van alle netwerktaken in één embedded toepassing met één universele software-interface. Dit reduceert projectrisico's tot een minimum en uw ontwikkeltijd tot 70%.

De webinar richt zich op de feitelijke ontwikkeling van netwerkprotocollen, de uitdagingen voor de embedded technicus en de gemeenschappelijkheid tussen netwerken om ze op een vergelijkbare manier te ondersteunen, allemaal volgens de individuele standaarden.

Reserveer je deelname vandaag!

Zeg maar dag tegen Protocol Stacks en hallo tegen 'kant-en-klare' industriële communicatiemodules

De sprekers


Thierry BieberThierry Bieber
Thierry is verantwoordelijk voor de zakelijke ontwikkeling van de HMS industriële communicatie- en IIoT-oplossingen in de markt voor industriële automatisering. Thierry heeft meer dan 20 jaar technische en marktervaring op het gebied van industriële communicatie en machine-infrastructuurtoepassingen en is betrokken bij diverse standaardisatieorganisaties zoals PROFINET International, ODVA, VDMA en ZVEI.

Kurt-van-Buul_HMS_small.jpgKurt van Buul
Kurt is een ervaren technicus met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen en verkopen van embedded oplossingen voor de industriële automatiseringsmarkt. Van rapid design-in embedded Industrial Ethernet nodes en IIoT-on-a-chip producten tot specifieke OEM oplossingen, Kurt helpt klanten van HMS om Industry 4.0 & IIoT connectiviteit mogelijk te maken.

Meer informatie over 'gebruiksklare' communicatiemodules

Mis deze informatieve webinar niet: schrijf je vandaag nog in! De webinar bevat ook weer een Q&A-sessie waarin de experts van HMS Networks antwoord geven op al jouw vragen.
 
Zeg maar dag tegen Protocol Stacks en hallo tegen 'kant-en-klare' industriële communicatiemodules


Vertaling: Hans Adams