Zelf printen frezen in plaats van etsen

10 december 2013, 14:37
Zelf printen frezen in plaats van etsen
Zelf printen frezen in plaats van etsen

Met de PCB Prototyper biedt Elektor een compacte professionele printfreesmachine aan, die in staat is om binnen korte tijd een complete print-layout te frezen met een hoge nauwkeurigheid. Daarmee is de PCB Prototyper de ideale metgezel voor zelfstandige ontwerpers, elektronicalabs en scholen die snel een prototype van een schakeling moeten kunnen opbouwen. U hoeft niet meer te wachten op een printfabrikant, u kunt nog dezelfde dag aan de slag gaan!

 

Bovendien kan de PCB Prototyper nog veel meer dan printen frezen! Er zijn diverse uitbreidingsmogelijkheden beschikbaar voor het verrichten van andere taken. Verschillende accessoires zijn nu al leverbaar.

 

De PCB Prototyper maakt gebruik van een innovatief, door Colinbus ontwikkeld concept voor het aandrijfgedeelte en de freeskop. De HF-graveermotor is in de freeskop geïntegreerd, evenals de stofafzuiging. De meegeleverde gebruiksvriendelijke software garandeert dat u in een mum van tijd met de PCB Prototyper aan de slag kunt.

 

Elektor heeft een verslag gemaakt van een bedrijf dat al enige tijd werkt met deze machine en daar bijzonder goede ervaringen mee heeft opgedaan.

 

Het complete artikel kunt u gratis downloaden:
www.elektor.nl/110694

 

Meer info en bestellen:
www.elektor.nl/PCBprototyper

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items