Binnenkort in het Nederlands: MagPi MagazineElektor gaat in samenwerking met de Raspberry Pi Foundation het populaire magazine MagPi in het Nederlands uitgeven. Het eerst nummer verschijnt medio maart 2018 en is voor een introductieprijs van slechts € 7,95 verkrijgbaar in de kiosk en in de Elektor-shop. 

Over MagPi Magazine

MagPi is het officiële magazine van de populaire Raspberry Pi en bestaat inmiddels 5 jaar. De Raspberry Pi is wereldwijd meer dan 16 miljoen keer verkocht en heeft meer dan één miljoen volgers op sociale media. MagPi gaat op een praktische manier in op de nieuwste ontwikkelingen en trends rondom de minicomputer en de digitale wereld. Het bevat onder andere testberichten van nieuwe producten, uitgebreide hands-on tutorials en een groot aantal zelfbouwprojecten.

Abonneren
Op dit moment is het nog niet mogelijk om een abonnement op de Nederlandse editie van MagPi af te sluiten. Maar daar komt snel verandering in! Interesse in een abonnement op MagPi? Vul het formulier onderaan op deze pagina in. Dan houden we je op de hoogte.

Archief
Uiteraard zetten wij de inhoudsopgave van alle edities van MagPi online. Oudere tijdschriften zijn, zolang de voorraad strekt, na te bestellen in de webshop van Elektor.

Ja, ik heb interesse in een abonnement op MagPi!

Houd mij op de hoogte
Voornaam
Achternaam
E-mail

 
Reacties worden ingeladen...