Elektor geeft in samenwerking met de Raspberry Pi Foundation het populaire magazine MagPi in het Nederlands uit. Het blad is nu voor  slechts € 9,95 verkrijgbaar in de kiosk en in de Elektor-shop

Over MagPi Magazine

MagPi is het officiële magazine van de populaire Raspberry Pi en bestaat inmiddels 5 jaar. De Raspberry Pi is wereldwijd meer dan 16 miljoen keer verkocht en heeft meer dan één miljoen volgers op sociale media. MagPi gaat op een praktische manier in op de nieuwste ontwikkelingen en trends rondom de minicomputer en de digitale wereld. Het bevat onder andere testberichten van nieuwe producten, uitgebreide hands-on tutorials en een groot aantal zelfbouwprojecten.

Actuele uitgave
Klik hier voor de meest recente MagPi.

Abonneren
Neem nu een jaarabonnement op de Nederlandse MagPi en ontvang de komende zes edities automatisch in uw brievenbus. U bespaart niet alleen t.o.v. de losse nummerprijs maar ontvangt ook nog eens een Raspberry Pi Zero W met bijbehorende accessoires (totale waarde: € 22,95) helemaal GRATIS! Klik hier om een MagPi-abonnement te bestellen.

Archief
Uiteraard zetten wij de inhoudsopgave van alle edities van MagPi online. Oudere tijdschriften zijn, zolang de voorraad strekt, na te bestellen in de webshop van Elektor.

Adverteren
Neem contact op met Margriet Debeij voor meer informatie.