THE BIG RED 2017

DOET U MEE? Wilt u ook een bijdrage leveren aan dit nieuwe inspirerende boek?!

 

In december 2016 zal voor de eerste keer Elektor’s jaarboek The Big Red worden gepubliceerd. The Big Red wordt een jaarlijkse publicatie met hoogtepunten uit het recente verleden en een blik in de nabije toekomst.

The Big Red omvat het complete spectrum van de elektronica en brengt u de verhalen die gepassioneerde ingenieurs en ondernemers u zo graag willen vertellen.

Het doel van The Big Red is een jaarlijkse referentie te zijn voor alles wat in de elektronica leeft en bruist.

Welke onderwerpen komen in The Big Red aan de orde?

(+) Outlook —trends in opkomst

Elektor is niet zo van de kristallen bollen... Toch is het fascinerend om een blik te werpen op laten we zeggen de komende tien jaar. Het sleutelwoord is anticiperen, het begin van creëren. We moeten proberen om onze kennis met een blik op de nabije toekomst te verruimen.

(+) Startups 2016 — deel het enthousiasme, ervaar de passie

De dagen van de twee Steve’s (Jobs & Wozniak) zijn zeker niet voorbij. Er zijn startups in overvloed die zijn begonnen als thuislab, op een universiteit of middelbare school, of in een verlaten fabrieksgebouw. Elektor ontmoet overal e-gepassioneerde mensen, en als we aan hun doel kunnen bijdragen doen we dat. Door ze bijvoorbeeld in The Big Red hun bezieling en passie te laten delen.

(+) Financing & Funding — druk op start om te beginnen

De meeste startups hebben de kennis en de wil om te slagen. Maar alleen competentie en motivatie is niet genoeg om een succesvol bedrijf te creëren. Er moet eerst geld zijn voordat je ook maar aan inkomsten kunt denken. Waar en hoe vind je geld om jezelf aan de buitenwereld te presenteren? Is er een investeerder te vinden? Is crowdfunding een optie? In dit deel van The Big Red worden de meest geschikte mogelijkheden onderzocht.

(+) Technologies — hier vindt u de nieuwste

Waar wilt u beginnen? 3D-printing, energiebesparing, het Internet of Things, medische monitoring, LED’s? Het maakt in principe niet uit. U vindt het hier allemaal en we vertellen u de beginselen. Met dit deel van het boek kunt u uw kennis uitbreiden. Alles wat u in 2017 (en daarna) moet weten bevindt zich hier, zorgvuldig geselecteerd door een gespecialiseerd team van Elektor-redacteuren.

(+) Company Pages — mag ik even uw aandacht?

U bent een elektronicabedrijf dat een solide product of dienst kan leveren. U hebt technische hindernissen overwonnen en u bent trots op uw technische prestaties. U hebt geen tijd te verliezen en u kunt wat hulp gebruiken om uw boodschap zo snel mogelijk over het voetlicht te brengen en veel aandacht voor uw product te genereren. Zoek niet verder: een Company Page maakt het mogelijk.

(+) Elektor Talents — uw goodwill werft talenten

Bent u op zoek naar de juiste mensen voor de juiste posities? Op het gebied van elektronica is dit een flinke uitdaging. Maar Elektor komt te hulp met Elektor Talents. Hiermee kunnen wij uw bedrijf op een authentieke en opbouwende wijze presenteren, waardoor de kandidaat de gelegenheid krijgt om de ‘look en feel’ van uw onderneming te ervaren. Zoek eens op een geheel nieuwe manier naar talenten, met uw unieke goodwill als wervende factor.

(+) Companies in Red maak deel uit van de elektronische almanak

De sectie ‘Companies in Red’ biedt u een breed overzicht van nationaal en internationaal geregistreerde bedrijven en instituten, zorgvuldig naar branche gerangschikt.

(+) Back to the Future — die goede oude tijd

Herinnert u zich de Commodore C64 nog? Bouwde u die 80-koloms grafische kaart zelf? Of spaarde u voor een pc-kloon en een CRT-monitor met groene of bruine tekst? Het waren boeiende tijden. Sir Clive Sinclair wilde de Quantum Leap in de zakelijke markt introduceren, maar zijn QL slaagde er niet in om de aandacht te krijgen die de ZX81 en Spectrum ten deel viel. Het is de moeite waard om herinneringen aan die goede oude tijd op te halen –alleen al omdat het leuk is.


Onze redacteuren zijn er op gebrand om u te laten zien wat zij als de juiste mix van innovatieve ontwikkelingen en gevestigde technologieën beschouwen. Hun doel is om beslissers van waardevolle informatie te voorzien. Ook u kunt in deze elektronica-almanak staan. Grijp uw kans en draag actief bij aan een of meer van de onderwerpen die in The Big Red aan de orde komen.

 


Geïnteresseerd? Neem contact op met onze projectmanager Tanja Pohlen. U kunt haar bereiken via:

Tel. +49 241/955 09 186
Fax +49 241/955 09 013
Mobiel: +49 170 5505 396
tanja.pohlen@eimworld.com