Schermkeuzes
De RasPad kun je gebruiken voor een beeldscherm van volledige grootte: je kunt deze met een hdmi-kabel aansluiten. Hoewel dat een uitstekende optie is, vinden we dat de RasPad een extra oriëntatiemodus zou kunnen gebruiken zodat je het op de achterkant kan laten rusten zodat het scherm meer rechtop staat. De hoek is momenteel daarvoor niet diep genoeg — en je zou het scherm dan manueel moeten roteren. 
De batterijduur is ook best aardig, zelfs met het scherm aan. Omdat de Raspberry Pi in rust heel weinig stroomverbruikt, is de batterij van het tablet niet binnen het uur leeg met het scherm uit. 

Maak iets met de RasPad
Het is eigenlijk een bijzondere ervaring om de RasPad te gebruiken. Voor Scratch werkt het aanraakscherm goed, maar voor Python of andere programmeertalen raden we wel een usb-toetsenbord aan. Hoewel je de RasPad zelden in een project geïnstalleerd zult zien (tenzij het een scherm nodig heeft), kun je je project wel opstellen met de RasPad aangesloten voordat je de Pi uit de behuizing haalt. We kunnen ons zelfs inbeelden dat je onderweg onderhoud doet door de Raspberry Pi terug in de RasPad-behuizing te steken, omdat je het bordje zo snel kunt verwijderen en weer aansluiten.

Het is echt een leuk apparaat dat uitstekend gebruikmaakt van de Raspberry Pi, en we zien onszelf het zeker meer gebruiken in de toekomst.

Het laatste woord
Deze tablet is een geweldige manier om met de Raspberry Pi te starten: goed gebouwd en met veel opties die het heel bruikbaar maken voor makers van elk niveau.