Deze prijsvraag is helaas afgelopen!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en maak kans op mooie prijzen in andere prijsvragen.
 

Deze zomer hebben Elektor en Arrow Electronics de handen ineengeslagen om electronica Fast Forward, the startup platform powered by Elektor  te promoten. Om onze samenwerking te vieren, biedt Arrow het publiek van Elektor gratis boards aan voor hun elektronicaprojecten.
 
 
Als u een idee hebt voor een project, nodigen we u uit om 1 van de 20 boards te kiezen die Arrow beschikbaar stelt. Gebruik onderstaand formulier om een board te selecteren en beschrijf vervolgens kort uw projectidee in twee zinnen of minder. Arrow zal uw idee bekijken, en als u voldoet aan hun criteria, kunt u ofwel uw board ophalen op de ‘electronica’ beurs (november 2018 in München, Duitsland), ofwel het laten toesturen door Arrow. Bovendien worden deelnemers met de drie beste ideeën persoonlijk uitgenodigd voor de ‘electronica’ vakbeurs!
 

 Arrow heeft honderden boards beschikbaar gesteld. Veel succes!

ARIS Edge S1 en ARIS Edge S3ARIS Edge S1 and ARIS Edge S3


De ARIS Edge en Edge S3 zijn edge-nodes voor het Internet of Things (IoT). Ze zijn gebaseerd op een Renesas Synergy MCU (S1 voor de Edge S1, S3A3 voor de Edge S3) en bevatten veel functies die ze geschikt maken voor ‘smart-sensing’ en het IoT. Voor de communicatie met andere apparaten en de cloud is een flexibele multiprotocol-radiomodule beschikbaar die Bluetooth Low Energy (BLE), Thread en Zigbee-stacks ondersteunt. De sensorfuncties van het board omvatten temperatuur, relatieve vochtigheid, luchtdruk en omgevingslichtniveau, alsmede bewegingsdetectie dankzij een traagheids-meeteenheid (IMU) met 9 vrijheidsgraden (DOF) en sensor-fusion mogelijkheden.
 
Meer informatie? Klik hier!
ARIS Edge S1 is helaas niet meer beschikbaar.


Dit board kan van u zijn. Vraag het gratis aan!

ARIS IoT & ARIS GatewayARIS IoT (BLE) & ARIS Gateway (maas)


De ARIS IoT- en gateway-boards zijn kant-en-klare IoT-platforms die gebruik maken van het Renesas Synergy development-framework. Deze boards bevatten een Renesas Synergy S7 MCU met 240-MHz ARM Cortex-M4-kern, beschikken over veel IoT-functies zoals hubs, gateways en maasnetwerken, maar kunnen ook als edge-node worden gebruikt. Voor de communicatie met andere apparaten en de cloud zijn WiFi en Ethernet 10/100 beschikbaar. Het ARIS IoT-board is uitgerust met een Bluetooth Low Energy (BLE 4.1/4.2) module; de ARIS gateway heeft een maas-netwerkmodule voor Thread en Zigbee. Beide boards hebben een NFC tag en een crypto-bootloader, en ondersteunen draadloze (OTA) firmware-updates. Het on-board sensorpakket bestaat uit een drie-assige versnellingsmeter, een twee-assige gyroscoop en sensoren voor temperatuur en vochtigheid.

Meer inromatie? Klik hier!
Dit board kan can u zijn. Vrag het gratis aan!

Lion (LoRa) en Fox (Sigfox)

Lion (LoRa) and Fox (Sigfox)

Een SAMD21 32-bits ARM Cortex-M0+ ultra low-p