Heb je wel eens gehoord van galliumnitride (GaN) halfgeleiders? Het is een relatief nieuwe technologie waar momenteel actief onderzoek naar wordt gedaan. Galliumnitride wint aan bekendheid als een potentiële vervanging voor silicium op het gebied van vermogenselektronica.
 
Maar wat is galliumnitride eigenlijk? Wat zijn de verschillen tussen een silicium MOSFET en een GaN-transistor? Praat met Denis Marcon van InnoScience over deze vragen!
 

Hoogtepunten

  • Ontdek wat er in een GaN-on-Si transistor zit! 
  • Wees getuige van de expertise van Denis als hij de microscopische structuur van transistoren bespreekt. 
  • Verdiep je in de theorie van het schakelen met halfgeleiders. 
  • Krijg inzicht in de cruciale verschillen tussen GaN en traditionele silicium transistoren en hoe deze kunnen helpen om de beperkingen van silicium halfgeleiders te overwinnen.

Er is meer!

Profiteer van de ongeëvenaarde expertise van specialisten en ontdek de essentie van het aanpassen aan "Wide Bandgap" devices. Bekijk de volledige Engineering Insights show on our YouTube channel.

Inschrijven
Schrijf u in voor tag alert e-mails over Webinar!

Mis het niet

Blijf kijken voor meer transformerende discussies en verrijkende inzichten. Abonneer je onze Elektor-nieuwsbrief en ons YouTube channel voor een oneindige bron van technologische verlichting.