Grijp deze kans om uw ontwerpvaardigheid te laten zien in de STM32 Wireless Innovation Design Contest! We rekenen erop dat uw STM32-project met rasse schreden richting grootsheid gaat. De 19 Februari 2024 deadline komt eraan en we herinneren u er aan om voor die tijd alle documentatie en foto’s te uploaden op het Elektor Labs platform.
 

Houd in gedachte dat een kans om een deel van de € 5.000 aan contante prijzen te winnen wacht op degenen die deze kans aangrijpen. Ook als uw project niet perfect afgerond is hoeft dat u niet te weerhouden van deelname. Op het gebied van ontwerpen gaat elke vooruitgang gepaard met vallen en opstaan en door uw werk in te dienen, zelfs als het op de deadline niet volledig is afgerond, toont u niet alleen de stappen die zijn gezet, maar etaleert u ook uw technische vaardigheden. Uw project kan zo onder de aandacht van de Elektor redactie komen en mogelijk zelfs leiden tot een artikel in Elektor Mag!

Doe mee aan de STM32 Wireless Innovation Ontwerpwedstrijd

Hoe deelnemen?

Deelnemen? Lees meer over de STM32 Wireless Innovation ontwerpwedstrijd en upload uw project via www.elektormagazine.com/st-contest. Uw gratis Elektor Labs account is de toegang tot deelneming aan de wedstrijd. Daar kunt u de belangrijkste gegevens invoeren zoals de naam van het project en een teaser, maar ook een uitgebreide beschrijving geven en foto’s, schema’s en software uploaden. NOOT: Kies "STM32 Wireless Innovation Design Contest" als u uw project aanbiedt op het Elektor Labs platform. 

Klik hier om uw project in te dienen.
 
STM32 Wireless Innovation Ontwerpwedstrijd
Stap 1: Log in op Elektor Labs en selecteer "Create a New Project"
 
Add Project
Stap 2: Kies "Add Project"
 
STM32 Wireless Innovation Ontwerpwedstrijd
Stap 3: Kies "STM32 Wireless Innovation Design Contest"
 
Gegevens invullen
Stap 4: Vul de gegevens van uw Project in en upload de bijbehorende bestanden zoals documentatie,
schema’s, diagrammen, programmacode, foto’s, enzovoorts.

Voordelen en prijzen

Er is veel eer te behalen en de voordelen en beloningen zijn verleidelijk. Een panel van deskundige juryleden zal de inzendingen beoordelen op technische inhoud, originaliteit en ontwerpkwaliteit. Verzeker u van een kans op succes en ding mee naar de volgende prijzen:
 
  • Eerste prijs (€ 2.500)
  • Tweede prijs (€ 1.500)
  • Derde prijs (€ 1.000)

Zoals eerder genoemd; zelf als uw project nog niet helemaal af is moedigen wij u uit om deel nemen. Ongeacht of het volledig afgerond is of niet, als het project interessant is trekt het de aandacht van de Elektor redacteuren die u later kunnen benaderen met een vraag om het aan te bieden in Elektor Mag!

We wensen u veel succes bij uw ontdekkingsreis door het land van innovatie! Dien uw project in vóór de deadline op 19 februari 2024. Bezoek de ST-Contest pagina voor meer informatie.