Op zoek naar nieuwe embedded- en AI-gerelateerde projecten en inzichten? Download de gratis embedded world Bonus Editie van Elektor Mag om diep in de volgende onderwerpen te duiken: ESP32-CAM programmeren, een introductie in geluidsverwerking, een slimme objectteller, dev boards voor industriële apps, en nog veel meer.
 
Elektor embedded world Bonus Edition 2024
De 2024 embedded world Bonus Editie van ElektorMag.

In de 2024 embedded world Bonuseditie

De gratis embedded world Bonus Edition is ontworpen voor het maart/april nummer van ElektorMag en voor de 2024 embedded world beurs, die van 9-11 april plaatsvindt in Neurenberg, Duitsland. Opmerking: Beursbezoekers hebben ook toegang tot een speciale, dikkere gedrukte versie van ElektorMag. Zorg ervoor dat u uw exemplaar ophaalt wanneer u de beurs bezoekt en kom daarna naar de Elektor-stand (5-181) waar onze technici en redacteuren gedurende het hele evenement beschikbaar zijn.

Benieuwd wat deze bonuseditie voor u in petto heeft? Het magazine staat boordevol artikelen, waaronder een project over het programmeren van ESP32-CAM, een introductie in geluidsverwerking met een Arm Cortex-M7, een review van een kit ontworpen voor audiotoepassingen en motorbesturing, samen met informatie van leidende figuren in de embedded systemen en AI-ruimte, zoals prof. dr. Sebastian Steinhorst van de Technische Universiteit van München.
 
Content - embedded world bonus edition 2024
Inhoudsopgave

Elektor op #ew24

Na het verkennen van de inhoud van deze bonuseditie, moedigen we u aan om aan de slag te gaan met nieuwe projecten en uw ontwikkelingen te delen op www.elektormagazine.com/labs. Mocht u op de embedded world 2024 zijn, aarzel dan niet om langs te komen bij de stand van Elektor (5-181) voor een gesprek over technologie en projecten met onze engineers en redacteuren. We zijn benieuwd naar uw projecten en innovaties.

Als u de beurs niet persoonlijk kunt bijwonen, geen zorgen. We zullen een live aflevering van Elektor Lab Talk streamen vanaf het evenement op 10 april om 11:00 AM (Berlijn). Doe live mee en neem uw vragen mee!

Inschrijven
Schrijf u in voor tag alert e-mails over Embedded & AI!Vertaling: Willem den Hollander